Deletedmom190 Deletedmom331 2.5 aylik kizin ensesinde saclari uzadi bayagi. Aslind asicaktan terlememesi icin kesmek istiyorum ama bir yanimda kıyamıyor 😁
Agg0207 Deletedmom331 tamamen kazıtmadım ama uçlarından almıştım 6-7 aylıktı uzamıştı baya kestim azıcık sakladım hatta onları 😂🥰
Deletedmom331 Ikrazumra19 bizimkinin saçı baya seyrekte 3 buçuk aylığız ne zaman kestirmeliyiz acaba 😊
Deletedmom331 Agg0207 bebeklik saçları çok güzel oluyor saklamakla doğru bi karar vermişsiniz bi anı olur ileride :)
My_son Deletedmom331 oğlum baya sacli dogdu 6 aylik oluncs terlemesitle gözüne girmesiyle bas edemedik kestik gitti 😄
GUBILIK Deletedmom331 kisacik olmustu. Kac no bilmiyorum ama tutamiyordum sacini. Sifira yakindi. Hemen de uzadi. gecen ay da evde kestik. Bu haftasonu yine kesicem :)
Alihancansu Deletedmom331 evet keltos olmuştu ama boşuna kesmisiz valla şuan 15 aylık saçı baya uzadı ama seyrek
tosbikinannesii Deletedmom331 kızım 6 ay 17 günlük geçen ay kestim çok dökülmeye başlamıştı. Keşke daha erken kesseydim diyorum çünkü şimdiye kadar uzardı keltoş kaldı cimcime. İlk kızımda da 1 yaşını geçtikten sonra kesmiştim
Deletedmom331 Alihancansu bizimde çok seyrek galiba genetik. Babasının da dedesinin de seyrek benimki gürdü Doğumdan sonraya kadar 😂
tosbikinannesii Deletedmom331 sorma ya öyle oluyor benim de avuç avuç dökülüyor bi ara ben bile düşündüm sıfıra vurayım diye 🤭