Gzd2010 Merhaba sevgili anneler. 14 aylık oğlum doğru dürüst hic birşey yemiyor sadece devam sütü ve yogurt diger herseyi öğürüyor diliyle ittiriyor atıyor yaklasik 1.5 aydır böyle distendir dedim gecer diye dusundum ama gecmiyor malum şartlarda dr da gidemiyorz en son bu bu virus baslamadan once gitmistik tahliller istemisti dr vitamin kan degerlerine bakilcakti ama virus girince malesef kaldı yaptiramadm istah acıcak önerileriniz varmıdir
kyrm Gzd2010 keske olsa bende beklıyım burada belkı farklı bırının bı önerısı işe yarar 21aylık oğlum 10kılo yemegı gorunce aglamakdan ıcı gecıyor kan surupları iştah acıcı suruplar denemedıgım kalmadı şimdide keçiboynuzu özu pekmezı ve karadut özu werıyorum 3-4gundur iştah acar dıyolar ama hıc umudum yok artı olarak kan srubu ve spraktın iştah acıcı bakalım nolacak
Gzd2010 kyrm karadut özünü ben aylardır kullanıyorum ama malesef hic işe yaramadı 😔 spraktinde 4 gün kullandm iyice sersem gibi yaptı hıtcınlastırdı ama istahta hic bir etki etmedi bende bıraktm
BrcnBlgn kyrm Canm keciboynuzu ozunu bende yaklasik istah acsin die 6 aydir veriorum bi ise yaradigi yok 1 yasinda 7800 kilo hala
kyrm Gzd2010 spraktını gece vereceksınız uyutmadan önce yada tam öglen uykusuna yatacagı zaman ama hıc bır etkısını goremedım ben
kyrm BrcnBlgn benım oğlumda 21aylık 10kılo yıne şükürluk senın canım o zamanlar 6kıloydu oğlum ya bız napıcaz oyleyse ıstah surubu verdım yok kecıboynuzu tozu aldım yok içiremedim tabı onu herseyde tadını ayırt ettı icmedı yemdı şimdi pekmezını aldım karadut özu aldım nolacak boyle ya sabah boyle wurmamak ıcın nasıl zor tuttum kendımı anlatamam guzel bısey hıc degıl çok da üzgunum suan ama artık cıldırıyorum dayanamıyorum zor bela bı lokma koyuyorum tutuyo tutuyo tukuruyo sonra sabır dedım sabır dedım yok bıraktım topladım gittim dıger odaya artık resmen gozum dondu bugun cunku nerdeyse 2yasına geldı herseyı bılıyor bılerek yemıyor yutmuyor benı kandırıp tukuruyor ben napıcagımı bılmıyorum ama
BrcnBlgn kyrm Senin bebegindemi oyle agzina koydugun hersei cignio yutmuo tukuruo dimi sag sola uerlere atio benimkide oyle hergun ayni terane kafayi yedirtio resmen ruyama girio bugun ne yapcam ben buna ne yedircem die buda yutmuo biz 5ayliktan beri satabil 7800 kilosu kilo almio cnku yemio dr kalori icecegi verdi onu bile iciremiorum anca muhallebi kivami olunca zar zor 3 5 kasik yio sonra agzini kilo sinirden agliorum nerdeyse bigunum sorunsuz gecmio istah acici bizede verdi bi ise yaramio bu 3aylikken anne sutunude birakti alerjisi vardi mamaya gectik mamayida 7aylikken birakti ne mama ne sut hic bisi tuketmio sadece ek gida oda ne yerse gun icinde onla gecistrio seni cok ii anliorum ama benmde int bakip denemedgm bsi kalmadi
BrcnBlgn kyrm Benimkide oyle ama seninki 2yasina gelmis ins okadar surmez bzmkide duzelirya sizde bebe biskuvisyle karisimlar yapin kilo alsin biraz
kyrm BrcnBlgn bı kaç kez denedım hepsınde kustu 😭 şaşırmış durumdayım artık cinnet geçiryorum resmen ya inşallah cabucak duzelır bebegınız önur gecmıyor böyle çunku
BrcnBlgn kyrm Oguruo benimkide kusana kadar o raddeye gelince agzina su tika ben bi kasik yediriosam arkasindan su tikiom ofure ogure kusturuo cnku kendini
kyrm BrcnBlgn canım ınan denedım su werdım bı kasık mama werdım hemen oyaladım kafasını dagıtmaya calıstım pesıne meywe suyu meywe ne warsa werdım yıne kustu hemde öyle kusuyorkı olsa kı 3-4saat önce bı kasık corba bı kasık yedırmeyı basarbıldıysem o bıle cıkıyor
esoo 16 aylık oğlum sadece çorba içiyo içinde tek bi tane püre kalsın öğürerek kusuyo maalesef brnde artık kafayı yicemm ne yedirceğimi şaşırdım sadece çorbayla besleniyo kahvaltıya dair hiçbişey yok süt asla içmiyo ayran kefir hiççççç 😔😔
Elifygt Yalnız degıl sın.. Bı sure okadar kafaya taktım ki 21 aylık olduk eskisi gbı takmıyorum artık ıcıyor crbayı yatıyor
kyrm BrcnBlgn çok kötu değil diyor zorlama dıyor ama bugun sadece bı yumurta yedı rafatan 4-5kasık ıspanak yemegı bunu ben nasıl zorlamayacam ben bunla napıcam anlamıyorum ac bırak dıyolar sabah 8de klktı bugun nasıl olduysa bormalde 7yı gorunce sewınıyorum cunku sabah 8 aksam 9.30 hala ayakta we yedıgı yumurtayla 4-5kadık ıspanak daha ne kdar ac kalmalı yemesı ıcın gun yetmıyor kı acıkmasına 😭😭
BrcnBlgn kyrm Acikmio sindirimi yavas olabilirmi bagirsaklari nasl kakasni norml yapiomu aclk hissetmio cok fazla.cok zor yemeyen cocukya ben yumurta ispanak falan bunlari blendrdan gecrmeden yedremiorm agzna gden hersei eliyle cikario svi olunca zorla kasikla tikiorum yutmak zorunda kalio
Anneoldum35 kyrm Merhaba oglunuz hala bişey yemıyor mu acaba?2,5 yasında hiçbişi yemıyo nerdeyse bıkac sey dısında onlarda saglıklı degıl asırı yoruldum yedırmeye calısmaktan ,begenmedıyse asla yemıyo azcık seyle gunu bıtırıyo.duzelne oldu mu sızde
kyrm BrcnBlgn yememesine ragmen çok guzel kakasını falan yapıyor yani bende anlamıyorum zaten bu aclıga nasıl yapabılıyo dıe