Pamuk_seker BusbusveHashas sen o diyenlere bakma linç yememek için diyorlar sakin verne havalar güzel koy güneşe avuç içlerinde ac en çok ordan güneş alır sık emzir yeter
BusbusveHashas Pamuk_seker vallahi havalar çok sıcak annemin terasında yıkıyoruz bi haftadır totosunu başını güneşe tutuyorum bol bol 😍
Myagz BusbusveHashas bol bol emzirin şekerli su verin diyen hemşireleri de cimer falan şikayet edin hala bunu söyleyen hemşire mi varmış yahu
BusbusveHashas Myagz haklısınız doktorum içir dedi profesör damağına şeker sür dedi yorumları okudukça kendimden şüphe ettim yapmayarak çocuğa zarar mı vericem diye 🤦🏻♀️ En çok ben absürt bulurdum böyle şeyleri
Oykummm17 BusbusveHashas bak sağlık ocağına gittiğinde sor normal olduğunu söyleyecek sana merak etme 🙂
Myagz BusbusveHashas tövbeler olsun ne sağlıkçılar duyuyorum allahım ya. Yapma canım sen geçer gözlerindeki de hiç stres olma ♥️
BusraOmerAsaf BusbusveHashas uzayan sarılığa dönmüştür 2 aylık olacağız bizim de geçmedi genelde 3 aylıkken tamamen geçiyormuş. Benim doktorum 1. Ay kontrolünde bazı testler istedi hastalık vs mi diye çok şükür anne sütü sarılığıymış zamanla geçecek inşaAllah 😇
Sesem Benim kızında sarılığı vardı 8 di yanaklarında ve burnunda kalmıştı şükür en son gittiğimizde yok bir şey dedi ama göz yanları sarı dediğiniz gibi sanırım zamanla geçecek ben hiç takılmıyorum allah daha büyük dert vermesin.
Zeyzeyyyyy BusbusveHashas ben hiç okadar takmadım küvezde anne sütü yetersizliğinden göz beyazları sararmıştı 20 gün verdim süt dolu dolu ama oldu belki sütünüz yetersizdir varsa sütünüz 3 aya tam akar biter benimki yeni beyazlıyor 2 bucuk aylık
BusbusveHashas Zeyzeyyyyy bence sütüm yetiyor ama galiba bu gözler biraz inatçı çıktı :) tez zamanda geçer inşallah 🤲🏻
ayazasaf BusbusveHashas stres yapma canım benim oğlumun sarılıpıda düşüktü ancak gözdeki epey kaldı sonra geçti bol bol besle geceleri bile beslenmesine dikkat et o sorun değil geçecek ❤️😍
BusbusveHashas ayazasaf geceleri emzirme süremiz 3 saati buluyor güzel uyuyor pıtırım ama beslemeye devam ☺️🤲🏻 İnşallah geçer hemen bizim de
Duha2019 BusbusveHashas korma canım bizim ki 2 aylık olana kadar vardı rabim saglıkla büyütmek nasip etsin 😘