AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mora Aynısını kendi anneniz söylese dert etmezsiniz, esinizin annesi söyleyince hep bir düsmanlık. Onunda canı,kanı. Yavrusunun yavrusu söyleyecek tabiki 🤦🏻♀️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mora Samimiyetsiz geldiği için rahatsız oluyorum zaten 😀🍒 Bu cevabınız yeterli size cevap olarak. Kendi annenizi samimiyetsiz bulmadığınız için yorumlarınıza dayalı olarak söyledim.
Nurtupu Mora benimkide anneeem diyor annesinin kuzusu diyor deliricem sanıyorum o anda yani abartıyorsun diyorlar ama ben onu ne tedavilerle kaç yıl sonra buldum annesi benim paylaşmak istememem normal diyorum ve görümcemin kızına da aynısını yapa yapa şimdi çocuk annesine de ona da anne diyor öyle olmasını istemiyorum. Annem öyle değil mesela ananneciğim falan diye sever öyle de yani kuzum de canım de babaannem falan de ama ne senin kızın mi yahu annem falan deme 😂 ona diyemedim yazayım bari 🤭
Annekeki Nurtupu niye diyemiyosun ki benim kizima kayinvalidem bakacak o da dalinca dur annecim falan diyip duruyodu gecen dedim. Sen boyle dedikce ben cok uzuluyorum belki ilk bebegim belki ilkini kaybettim diye hassasim bilmiyorum ama uzuluyorum. Cocugun da kafasi karisacak dedim haklisin kizim bir daha dikkat eder demem dalip soylersen hatirlat direkt dedi. Tutma icinde🌸
Mora @Nurtupu Ya işte böyle oluyor yaşamayan bilmiyor😂 Bebişim benim bebeğim,oğlum havalarda uçuyor🙄 Allah kolaylık versin canım🥰😂
AsilZeynepp Mora hı bide yavrum diyor kızıma brnimkiymetli kızım diyor , 3ayda 2 kere gördü nerden kıymetli kızı oluyosa 🤣
Kubra_2019 Mora bırak sevsin canim ya torunu olur tabu ki sevecek mesafeli sevse üzülmeyecek misin bunu düşün bence
Tuanamm34 Mora yoo abartıyorsun ne var ne desin yani annem annem demiyor en azından kendi doğurmuş gibi hitap etmiyor bebişimi biz bile başkalarının çocuğunu severken diyebiliyoruz bence abartıyorsun .