mikelenjelo35 Mora benim gibi birine bebişim demek hakaret gibi bişey hayde bire pehlivan yada hükümet falan demesi lazım yoksa bebişim prensesim hiç hoşuma gitmez
Turuncu Mora oğluna mi diyor sizin oğlunuza mı diyor pek anlamadım da ikisi de olabilir bence gayet doğal ve normal gıcık olacak birşey değil
Deletedmom245 Mora kayınvalidenizle aranız iyi değil sanırım, çnkü bana göre normal birşey; sonuçta benim kadar kendi evladının da evladı. Ve prensim, bebeğim, kuzucuğum vs derken bu beni rahatsız etmez nasıl ki annem derken rahatsız olmuyorsam🤷🏻♀️
Mucizeem Mora bende abartıyorsunuz. Benim kayınvalide bazen annem diyor hiç bisey demiyorum çünkü annemde diyor bazen e bu benim annesi olduğumu değiştirmez ki🤷♀️
LiTeraRy Mora kotu laf dese kizarsiniz iyi birsey dese kizarsaniz kayinvalideler ne dese kiziyorsunuz benim kayinvalidemmde boyle seviyor ben daha mutlu oluyorum ne guzel torununu seviyor kotu seyler soylemiyor onemsiyor onu diye bence abartiyorsunuz gibime geldi 🤦♀️
Deletedmom200 LiTeraRy Kaynanalar yok olsun 🙄iyi de yapsa kötüler kötüde yapsa kötüler yazık kadınlara nasıl davransalar suç
Deletedmom190 Mora Ya abartmayın. Kaynanaları sevmem her kosulda da gelinlerin yanindayimdir. Ama bu kadar da değil. Ne olmuş yani diyorsa. Ne guzel prensim diyor. Burda biri post açmıştı kaynanasi çocuğuna kurtcede tezek bildigimiz bok diyormuş yani. Oyle mi olsaydı. Ben kaynanami sevmem ama kızıma yavrum der gül yüzlüm der. Annemde yavru kuşum der. Ne var bunda. Boyle dusunupte kendini uzmeyin bence. Sevinin. Ya tezek diyeydi 😂😂
oglunasik1anne Mora bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan kendi ailen nasıl seviyor çocuğunu onlara da aynı misin
Annesinin-pasasi Mora bizimkinde annem diyor 🤦🏻♀️Mesela oturuyoruz babasına verir misin anne diyorum dedesine götürüyor 😂😂😂 kaç defa söyledim devam ediyor ben de pes ettim artık
Annekeki Annesinin-pasasi bak buna sinirleniyorum iste bu resmen rol calmak. Delilik gibi geliyo bana cocugun babasi dedesi mi yani.
bianneeee Mora benimki benim kızım diyir bazen aşırı sinir oluyorum kızım dese neyse ince bı çizgi var ikisi arasinda
ybk2019 Mora kesinlikle abartiyorsun 🙄 nolmus yani oda kendi oğlunun çocuğu yapmayın bu kadar ya kendi anneniz dese gözünüze carpmaz
yasemnugr06 BenMathilda 😂🙈 Güldüğüme bakmayın niye öyle diyor ki çocuğa 🙄 Mora canım taktığın şeye bak😅 Bu kadın naapsın ☝🏻 Tam postluk en az 300 yorum yani 😀
Bimelekannesi Mora benim kayıvalidem de annem de kızıma çeşit çeşit sevgi hitaplarında bulunuyor bu kötü bişey değil ki ne yapsın karşısında dünyalar tatlısı bir bebek varken ismiyle hitap edemez ya biz nasıl içimizdeki aşırı sevgiyle her türlü kelimeyle yavrumuzu seviyorsak onların da yavrusunun yavrusu onlar da sevgilerini bi şekilde dile getiriyorlar emin ol sevmeseler bu sefer de çocuğumu sevmiyorlar soğuk davranıyorlar hiç ilgilenmiyorlar diye canımız sıkılır kim ne kadar severse sevsin bizden fazla sevemezler biz onların biricik annesiyiz bunun gururunu yaşa boşver 🌸💕😊😎