yagizveannesi ya benim duygularımı yazmıs sın, bende takmamaya çalışıyorum ama sinir oluyorum annecim de değil annemm diyor, ben de bi ara takıntı oldu o annem dedi diye ben daha fazla annem kelimesi kurmak istedim benim evladım sın sen diye, ne bileyim tamam saygı var susarız, sevsinler onların da evladı sayılır, ama kulağa hoş gelmiyor, ben çok sıkıntısını yasadım halen yaşarım, uyarmak istemiyorum kırılmasın diye.. Ama dolu dolu annemmm deyince iç güdüsel rahatsızlık duyuyorum.. Duyulması normal. Şuan sadece amann duyma desin deyip sabretmeye çalışıyorum. Bi de ben lohusa iken devamlı göğsüme dokundu boş boşş süt yok çocuğum aç derdi devamlı, göğsüm den etkilendim dokunması ni hep hissettim çok yaptı bunu diye çünkü. Emzirirken kendi parmağım değse huy oldu aklıma geldi kötü oldum hep onun parmağı sandım aynısını Kendi Annem Yapsın yine aynı olurdu eminim. Hassas dönem kontrol senin elinde olmuyor yani. Diyeceğim o ki evet keşke böyle olumsuz duygular hissetmesek eşimizin annesidir ama, mesele kaynana olması değil, bizim biraz daha hassas olmamız