Ktugba21 Bebeğim 24 günlük mama kullanmıyo aşırı gazlı bir bebek uyanırken bile ıkınıyor az şekerli su yapıp bazen veriyorum annem bana 6 ay boyunca su verme midesinde yer kaplıyor acıktığında suyla açlığını gideriyor dedi memeden kesilir falan dedi süt suyu karşılıyor dedi sizce ne yapmalıyım 🙄 su verilmeli mi
Esilamm1 Ktugba21 alakası yok canım şekerli su asıl memeni bırakmanı saglar çay kaşıgıyla ver ben 1 haftadan sonra verdim hep çay kaşıgıyla günde bir yada 2 defa şimdi 1 ay 5 günlük sulugunu koyup azda olsa veriyom meme +mama kullanmaya başladık helede bu sıcaklarda ver derim tabi herkes kendi bilirde
Deletedmom277 Ktugba21 Annenizin bilinçliliğini kutluyorum , sizin de şekerli su vermenize çok şaşırdım. Annenizi dinleyin hiç gerek yok suya. 6 ay su vermedim hiç
Ktugba21 Esilamm1 hergün vermiyorum zaten haftada bi kez falan çok nadir ama verdim yani kessem mi diye düşündüm çok da değil. 3 4 çay kaşığı kadar
Ktugba21 Deletedmom277 ebe tavsiye etti şekerli suyu bana kakasını zor yapıyo ıkınıp duruyo sürekli ben o yüzden vermiştim
miraninannesi18 Bizde mama meme seklinde gidiyoruz 2 aylik olduk bir iki haftadir bir cay kasigi su veriorm hergun yada gun asiri
DogaLina Ktugba21 kesinlikle verme heleki şekerli su asla. Şeker yetişkinler için bile sağlıksız o daha çok küçük.
Ayparcam Ktugba21 yaza denk gelmişti doğumum sadece meme ile besleniyordu arada sırada veriyordum çay kaşığıyla versen de bişey olacağını sanmıyorum canm çünkü havalar artık baya sıcak
Deletedmom413 Ktugba21 Sekerli su vermeyin Bi kez su verdiysenizde her emzirme sonrasi agzini temizlesin diye 1 cay kasigi verebilirsiniz Hic su vermediyseniz ihtiyac duymazmis ama verdiyseniz susarmis
S100516 Ktugba21 ben su veriyorum her emzirmeden sonra çok az. Pamukcuk olmuştu dudağı ağzının içi kötü olmuştu baya su içir dedi arkadaşım ben her emzirmeden sonra içirdim pamukcuk olmadı dedi. Verdiğimden beride iyiye gidiyor
Deletedmom413 Ktugba21 Su istegi olurmus bi kez verince 1 cay kasigindan bisey olmaz emzirdikten sonra verin ki hem agzini temizlesn hemde midesini suyla dolmustur olmaz once emdigi icin meme reddide yapmaz su Ama sekerli su cok zararli onu vermeyn
Deletedmom413 Ktugba21 Masallah anneniz gercekten bilincliymis :) Genelde buyukler sekerli su ver Su ver sunu ver bunu ver der :)