Emirasaf_e Drkebru ispanak yiyorum bol yesillikli salata yiyorum tavuk cok tuketiyorum iste et urunleri fln meyve suan pek tüketmiyorum cnku cogu sey alerji yapabiliyo ayva birtek yiyorum bir iki kere cilek yedim hemenkizariklik oldu vücudunda onun disinda alerji olmadi sukur
Drkebru Emirasaf_e Ben tavuk ve et tüketemiyorum alerji yapıyor hemen meyve olarakta bi muz yiyorum o kadar 😓 Teşekkür ederim 😊
Deletedmom277 Drkebru Neler yiyorsunuz peki ? Yediklerinize dahi 3 gün kuralı yapmak gerekiyor aslında neler yedeğinizi söylerseniz belki alerjen gıdayı buluruz
Drkebru Deletedmom277 Patates yiyorum un su tuz karışımıyla krep yapıyorum bi de irmik tatlısı suyla şekerle yapıyorum :( Bazen havuç kabak patates yemek yapıyorum öyle 😓
Deletedmom277 Drkebru acaba gluten alerjisi mi var. Buğday ve türevlerini yemeyip 2-3 denediniz mi hiç
Drkebru Deletedmom277 Hiç aklıma gelmedi ve denemedim doğrusu bir onu da deneyeyim kaç günde anlarım besiinin etkisini bilginiz var mı acaba?
Kubra_2019 Drkebru zeytin bol yeşillik kahvaltı sonra gene sebze yemekleri ne olursa bol su iç tabiki sınır oluyor insan ama sabır kuzum.
Drkebru Kubra_2019 Çok sağol canım benim dayanıyoruz işte anneyiz Allahım kolaylık versin hepimize 🤲🤲🤲
Annekeki Drkebru kullaniyorum dedim ya cok sukur sadece sut urunleri yasak canim. kahvaltida patates kavurma, mantar, yulaf falan yesen🤔yulaf da epey sut yapiyor🤗