Drkebru Oğlumun besin alerjisi var ne yesem kabarıyor her yanı nolur siz söyleyin ne yiyorsunuz artık iyice bunaldım şu durumdan hayır testte yaptırmadım durumlardan sebep bulmaya çalıştıkça alerji sebebini iyice batıyorum 😓😓😓😓😓😓
Derya91 Drkebru Benim bebeğiminde sırtında kabarıklıklar var bölge bölge bide ellerinin üstünde oluyor minik minik bu besin alerjisinden mi kaynaklanıyor sizinki nasıl
zuzula Drkebru süt ürünleri yumurta dana eti tavuk kuruyemişler domates susam tahin bunlar dn cok alerjik besinler.Tabi bunlar dışında da olabilir…alerji işi cok zor gercekten
Mlkdrn Derya91 aynıso bizde de olmuştu kaşar peyniri yiyyordum araştırınca onfan oldugu yazıyordu yemeyi bıraktım geçti.
Drkebru Derya91 Benim bebeğimin sırtında bacaklarında yüzünde hep var senin sadece sırtındaysa başka bir sebep olabilir 🤔
Drkebru Mlkdrn Doktor salçayı da yasakladı Alleh günah yazmasında çok midemi bulandırıyor sade sade 😤 Sizin bebeğiunzde gaz oluyar mu peki bulgur güz yapar çok diyorlarda merak ettim 😊
wafflee_42 Drkebru sütün bulunduğu hamur işlerini dahi yememen gerekiyor. Bizde de var yine şu ara ama sıcaktan mi bilmiyorum
Drkebru wafflee_42 Yok zaten sütle alakalı hiç bir şey tüketiyorum peyniraltı tozu bile ona bile bakıyorum
Annekeki Ben de iki aydir sut ve kirmizi et vb yemiyorum. Surekli alternatif ariyorum mesela tatli yapacaksam sutsuz, pogaca yapacaksam sutsuz vs. Bulgur, makarna, sebze yemekleri, haslanmis sebzeler, corbalar vs aslinda yiyecek epey sey buluyorum.
Drkebru Annekeki Maşallah ben hep yumurtayla falan kahvaltı yapardım şimdi öyle olmuyor reçel desen o da yasak bi tek zeytin kalıyor tavuk yiyordum ama sanırım o da alerji yapıyor. Siz baharat kullanmıyorsunuz dimi? Ya da salca?
Annekeki Drkebru kullaniyorum dedim ya cok sukur sadece sut urunleri yasak canim. kahvaltida patates kavurma, mantar, yulaf falan yesen🤔yulaf da epey sut yapiyor🤗