Bitosbik Kızlar bebeğim 4 günlük emerken uyuyakalıyor, çabuk yoruluyor. 5 dakika ememiyor, 1-2 çekiyor hemen uyuyakalıyor. Uyandırmak için altını açıyorum bir sürü yol yöntem yok olmuyor. Uyusun diye yatağına koyunca da ben tam dalıyorum o bir daha ağlıyor. Napcağımı şaşırdım. Var mı buna çözüm bulan ya da bu durum ne zaman son buluyor?
Sarya21 Bitosbik 40 ı çıkana kadar böyle olur canım bir düzen tutturamazsin sabredip idare edeceksin benim bir aylık hala tam bir düzene gecmedi
Bahartunali Bitosbik emzirmek icin mutlaka uyandır elinden gelenin fazlasını yap çünkü benim bebeğinde uyanmıyordu uyuyordu hep emmek için bile kalkmıyordu bizde sarılık olduk Allah’tan erken fark ettim 1 gün hastanede yattık o yüzden dikkat et canim 👍🏻
Yagmur05 Bitosbik 20.05de uyandık bu saate kadar emmesi için uğraştım canm uyuyo kaldırıyorm iki sırtını pışpışlıyorum geri veriyorum yine uyuyo ayağımdaki yastıga koyuyorum uyanıyo geri veriyorum 12 gnlüğüz bizde 😊
Aselll Aynı sorun bnde de var Bı haftalgz ac kalmıs hatta buyuxden hastanede yattm 5 gun sarılık oldu
Hacerr Hiçbirşey yapamuodan sütünğ sağ içir benım kızımda uyanmaz dı neler yapardık ben sütümü sahip verdim
Elamm Hacerr 2 ay 9 günlüğüz uzayan sarılık olduk benim kızım hala uyanmıyor geceleri zorla emzirmeye çalışıyorum ne yapsam kalkmıyor 5-6 saat aç kalıyor bir şey olurmuki ya 🤦♀️🥺🥺
Brglbray Yeğenimde uyuyakalıyordu hastanedeki hemşire burnunu sıkıyordu biraz sağa sola dönüyordu daha sonra topuğuna vurup uyanmasını sağlıyordu. Ama sertçe yapıyordu başka türlü uyanmıyorlar ilk zamanlar. Canını yakacaksınız mecbur sarılık olmasındansa biraz canı yansın yoksa diğer türlü daha kötü
Hacerr Kızım sürekli uyuyordu kayınvalıdem bırak uyusun dediler çocuğum 7 saate yakın uyuydu ben dayanamadım artık uyandırcam dedım normalde zaten zor uyanıodu sonra baya uğraştım uyanmıo çocuk hıc bırsekıkde vuruoruz soguk suyla eline dokunduk tepki vermedj bende sütumu sahip bıberonla verdim çocuk kendıne geldi . en fazla 3 saat bekleyin ve nolursa olsun uyandırın ben her 1 saatte emzırmeye çalışırdım 3 5 dakika bıle emse kardı r sızın için
Hacerr Bı de canını sıkma bende senın gıbı üzülüyorum aglıyodum ama sonra geçip bu durum su an kızım 34 günlük memeden ayrılmak ıstemıo surekku emmrk ıstıo
DemetDM Bitosbik bana hastanede hemşire gösterdi benim kızım o şekilde emmeye devam ediyordu. Emdi durdu çenesi yoruldu ya ardından gıdısına dokun parmağınla emmeye devam ediyor gözünü açmadan
Hacerr Elamm benım kızım 12 de birde uyuyo 6 da 7 de kalkıo ben uyandırmıyorum sabah kendı gözünü emzırıyorum uyandırmaya zorlama bence bbızde sarılık gecırfık bı daha geçirmez sanmıom
Kaganpasa20 Bitosbik sarilik olabilir canim takip et ve emzirmeye calis surekli 2 saati gecmesin sariligin aktif oldugu dönem 4.8. Gunler. Benim bebegim de oyleydi bol bol emzir
Kaganpasa20 Bitosbik bir de az emiyor diye dusunme bir iki yudum alsa bile buyuk fayda. Bir haftaya toparlar kendini merak etme herkesin basina geliyor takip et sadece
BEH Bitosbik gözün beyaz kısmı hafıf sarı ve yüzde de sarımsı bir hava varsa bebegin de sarılık başlangıcı olabılır hayatım dikkat et. Emmeyen ve uyuyakalan uyanmak isremeyen bebeklerde görülür. Benim başıma geldiği için biliyorum.
S1903 Göğüs ucu çıkarıcı pompayla süt sağıp zorla ağzına döktüm sütü yutmasını sağladım uykusunda bile. Çok şükür sarılık olmadık doktor mama süt yaramış dedi ama asla mama vermedim. Şimdi 23 günlüğüz yavaş yavaş düzene giriyor uykusu. Asla pes etmeyin
Gulnur Hacerr 34 günlük bebek için 6 saat açlık çok çok fazla 3 saati geçirmeyin. O dönemlerde bebek açlıktan kan şekeri düştüğü için uyanamaz daha çok uyur.