PrensSelim Şuan baby & me yenidoğan ıslak mendilini kullanıyorum 3 aylığız,elimdeki kutu bitince değiştirmeyi düşünüyorum.hangi ıslak mendilleri kullandınız memnun kaldınız ya da kalmadınız acaba ?
Sabriyeillke PrensSelim sleepy kullaniyiruz memnumum kendi sitesinden aliyirum en son 5paket 90li 20tl ydi
gul PrensSelim baby&me temizleme pamuğunu alıp kendim hazırlıyorum kaynamış suyla. Hem en katkısız hem de ekonomik.
NilTutu Bende baby me nin kini kullandım şimdi çok kötü kuru bende hoşlanmadım daha önce dalin ve uni baby kullanmıştım... geri onlara dönecem
PrensSelim NilTutu dalinin kapaklı ıslak mendili var mı ? Ben bir kez aldım ama yapışkan jelatinliydi çantada filan sızarsa diye oğluma kullanmadım
Hatice123 gul bende ayni sekilde kullaniyorum islak mendiller iyi degil pamuk mendil kendin yap mis gibi
Sabriyeillke PrensSelim baslarda yeni dogabdi suan pepeli olanla zeytinyagli olani kullaniyorum ama genelde pepeli olani aliyorrum
meruz PrensSelim ilk 3 ay unibaby kullandım sonra primanın ıslak mendili ile devam ediyorum memnunum👍
Sarisin PrensSelim komili yenidoğan kullanıyodum memnunum aslında ama miniese geçtim fiyat daha uygun olduğu için ve sorun yaşamadık
poncikci İnsrgramda mühendisinoglu Bi sayfa var cogu seyin incelemesini yapıyor oradan gördüğüm önerilerle carrefoursanın kendi markası bebek ıslak mendilini aldım saf su var içerisinde, bugun aldım deniyeceğim.