Myagz Benim çocuğuma ilgili rica ediyorum yorum yapmayın ben daha önce rat da kaybettim kimsenin sağlığının senedi olmadığını da biliyorum. Sizin cocugunuzla ilgili de kötü birşey söylemedim sadece onda oldu diye herkeste olacak diye birşey yok dedim sizin cocugunuzda farklı bir durum söz konusudur demek istedim. Bas cevresi buyumeye devam ettikce artik kapanabilir normaldir dedim siz inatla 12 aydan önce kapanması normal kabul edilmez dediniz. Bircok uzman görüşü paylaştım söylediğimi destekleyen. Hâlâ da yanlış bilgilendirdin diyorsunuz. Ikimizin de yorumları duruyor takdiri okuyanlara bırakıyorum. Yalnız mübarek günde ağzınıza almadığınız ne mesleğim kaldı ne anneligim gerçekten çok ileri gittiniz allah havale ediyorum sizi ben yanlış birşey söylemedim takip edilmesin bosver demedim yazdığım gayet açık baş çevresi normal sınırlarda büyüyorsa her ay artik kapanması normal kabule edilir dedim. Hâlâ da söylediğimin arkasindayim ve ben de size hakkımı helal etmiyorum artik sizin uslubunuza yanıt vermiycem