MTkutay Selam kızlar bugün migrostan 4 numara minies bebek bezi aldım ilk defa kullandım çok hoşuma gitti şimdilik pişik yapıp yapmadığını anliyamiyorum iki tanesini kullandim ama yaklaşık 6 saat takılı kaldı ve süper bir şekilde ön kısmı sismedi çiş yapmış olmasına rağmen ve fiyat olarakta adet fiyat 57 kuruşa geliyor sanırım şuan bez markalarinin içinden en uygunu sanırım.
Deletedmom21 MTkutay valla canım tesadüfen bende goon almıştım gerçekten harikaaaa ne pişik ne bişey çok memnunum bende o da ucuz onu da tavsiye ederim
fatima MTkutay yakın arkadaşımda bu markayı kullanıyor o da çok memnun.. ben kullanmadım bebeğim sleepy sevdi değişiklik yapmadık.. ama tavsiye ettiğiniz bezden arkadaşım memnun.. 😊
aysegull MTkutay kesinlikle bir ve iki numarayı prima kullandım. İki kez pişik oldu. 3. Numarayı tavsiye üzerine minies aldım. 3. Paket hiç pişik yaşamadık çok memnunum
PrensSelim MTkutay bende dün akşam aldım normalde prima kullanıyorum,bugün minies kullandık 3 kez kaka yaptı korktum taşar mi diye ama bişe olmadı 😁 yine de gece ve dışarı gezmesinde primaya devam ederim,evdeyken minies kullanırım diye düşünüyorum bakalım 😊
Gzdymn Oğlum 4 ayşık doğduğundan beri prima kullanıyorum , geçenlerde migrosta öle bezlere bakınırkem bir tane hanfendi miniesten cok memnun olduğunu söyledi cok övdü bezi 😊 bende merakımdan aldım ve gerçekten cok güzel ne sıdırma ne kızarıklık kilo aralığı geniş olduğu için sıkma da yapmıyor 4 numara 7-13 kg😊 özellikle geceleri uzun kaldığı için cok şiştiği halde sızdırmamış.. paketi yarıladık pişik falan yapmadı bize bende tavsiye ederim 😊
MTkutay Gzdymn ben ilk 2 Ay prima premium care kullandım fakat sonra fiyatlarindan dolayı bırakıp sleepy aldım o da çok kötü pişik yapınca canbebe kullandım 3 aydır kullanıyorum çok memnunum fakat oda biraz fiyatını yükselince başka bez bakayım dedin 😊
Ebalci Benim kızımda 4 ay 2 günlük ilk 2 ay prima kullandım ..Ama prima için bir kaç duyumlarım yüzünden sleepy e geçtim..çokta memnunum..
MTkutay Ebalci sleeppy oğlumda çok kötü pişik yaptı ya firmayla görüştüm paketi gönderin inceleyelim filan dediler de uğraşmadım
CaglaGenc MTkutay bizde primadan molfixe geçtik ikisinde de sorun yaşadık yeni miniese geçtik bende çok memnun kaldım. Kakasında taşma filan da olmadı gereksiz yere onca zaman primaya para vermişiz
Bidamla MTkutay 37 günlük Kızım var doğduğu günden beri kullanıyorum pişik vs yapmadı ben suan için memnunum...