Balkokulumm havva57 domates mınçıkla eline al sık elinde birde hava alsın rüzgar iyi gelir eşim bekçi biber gazı ellerini mahfediyor bunları yapınca iyi geliyor
Melegimsin havva57 ayy benim basimada geldi ne yaptysam gecmedi en son esim eczaneden krem getirdi oyle gecti lanet olasi sey benim ellerim fena yara olmustu bide
Balkokulumm havva57 hmm ozaman rüzgar yarım saat ellerini rüzgara tut klima varsa onun altına tut rüzgar yapacak herhangi birşey birde zeytin yağı dene
Melegimsin havva57 valla geceydi ben uyuyamamistim hamileydim birde ama benimkisi kirmizi aci biberden olmustu tarhana yapiyoduk herhalde yanik kremi almisti tam hatirlamiyorum eczaciya sorup almisti hangi krem iyi gelir diye
havva57 Melegimsin bende eşimi yollayın o zaman yapacak bişey yok ya bebeğim var elim sıdan çıkınca yanıyor
Melegimsin havva57 gönderin bence bebeginiz de var yazik size onada hemen alip gelir aninda geciyor yoksa benimki 5 6 saat gecmemisti
Deletedmom14 havva57 bende bu gun aynı dürümü yaşıyorum.iki elim birden mahvoldu ,ağlamamak için zor duruyorum. Aldırdınız mı krem ne ıyi geldi acaba
Srht havva57 şaka değil çok ciddiyim yalayın. Ellerinizi yalayın. Geçene kadar da eldiven takın çocuğunuza dokunurken.
havva57 Melegimsin hamileleikte emziren annelere pek ilaç vermiyorlar bakalım inş verirler geçer hayatımda böyle acı yaşamamıştım valla iğne gibi batıyor ellerim
Oglusannesi98 havva57 benim iki elim birden öyle olmuştu ağladım resmen acısından limon sık eline limonun içini de sür yanan yerlere geçiyo