Defnem__ Arkadaşlar kızım 15 gün sonra 1 yaşında olacak. Acaba atak mı geçiriyor bilmiyorum. Asla yemek yemiyor sadece yoğurt ve anne sütü bütün gün meme ve ağlama krizleri. Yaşayan annelerimiz yardımcı olabilir mi yapabileceğim bir şey var mı?
Keros Defnem__ canım ben çok çektüm onu ağzına sumdışında bileh koymadı sadece beni emdi. Çpkndert ettim ama düzeldi 2 aymsonra felan çok şükür.
Saripapatyaannesi34 Defnem__ ayy yemin ederim suan kendimi okudum dedim ben bunu ne zaman yazdim acaba o kadar aynı dertten muzdaribim😞 bugune kadar çok güzel yemek yiyen bir bebekti simdi yogurt meyve ve tarhana yer baska birsey yemez miz miz değildi arada tutardı ama bu kadar değil sürekli üstümü cekistiriyor beni istiyor sanki basa donduk ne guzel oynardi tek basina 12 gun sonra 1 yaşında olcak neden böyle ya 😔 düzelir mi kalıcı mi acaba çok merak ediyorum bilenler aydınlatsın bizi 😞
Ecemavi Merhaba benim kizimda 1 yas 20 gunluk, ayni durum bizde de 1 aydir var. Cok istahsiz surekli aglamakli kucak istiyor, gece cok uyaniyor. Sanirim hem atak hem dislerden boyleler ama cok yorucu ve cok zor sizi cok iyi anliyorum.
Defnem__ Keros bende çok dert ediyorum üç dört gündür. Özel emekler yapıyorum birde Ramazan mahvoluyorum ya napsam bilemedim üzerine düşmesem yemek konusunda ama huysuzluk da var
Defnem__ Saripapatyaannesi34 tek değilmişiz neyse ki. O kadar üzülüyorum ki meme ile de doymuyor süt gelmeyince daha çok sinirleniyor sürekli kucağım da olmak istiyor. Sürekli ağlayarak bir şey istiyor 😭
Saripapatyaannesi34 Defnem__ ya diş olacağını pek sanmıyorum çünkü şimdiye kadar 5 diş çıkardı hiç böyle olmadı dışarı çıkınca gıkı çıkmaz eve girince ağlıyor hep miz miz sıkılıyorlar heralde sürekli oyun istiyorlar anlamadım ne bu
Keros Defnem__ bende nekwr neler yaptım ama yok daha çokminat etti yemedi keşke ne onu ne kendimi zorlayıp üzmeseymilim dedim sonra. Kilomkaybı yoksa hiç dert etme derim
Ecemavi Defnem__ malesef sizi uzmek istemem ama olmadi 🥺 sanirim 2 ay kadar.suruyormus bu durum ama bezdim bu aralar 😀 ozellikle istahsizligi beni cok uzuyor
Defnem__ Ecemavi işte bu beni üzdü 😊 napalım biraz daha sakin olmaya çalışacağım üzerine düşmeyeyim. Ama gece aç olduğu İçin çok uyanıyor normalde karnını doyurunca 2 kez kalkar ama şimdi çok kalkıyor omun için bi Öner’iniz var mı
Defnem__ Saripapatyaannesi34 ya aynı tamamen aynı şey. Hep yanında oturayım istiyor. Kendi kendine asla oynamıyro şu bir kaç gündür.
Defnem__ Keros haklısınız bende öyle yapayım. Üzmemeye çalışayım. Kilosunu takip edeyim teşekkür ederim 🙏🏻