Kuboos_ Kızlar 4 aylıkken yavaş yavaş veren bişeyler veren anneler varmı ek olarak varsa ne verdiğinizi yazarmisiniz lütfen
Efemm Kuboos_ 4 ay 5 gunluguz labne tatdırıyorum havuc suyu veriyorum 1 cay kaşıgı kndim yaptıgım yogırttan tatdırıyorum anne sutu ile besleniyor ama tattırıyorum
Balkokulumm Kuboos_ beyaz peynir tarhana çorbası cicibebe yumurta sarısı ekmek şeftali muz elma ve bizim yediğimiz yağsız ve az tuzlu yemeklerden tattı
Araseymen Kuboos_ keçi sütü,havuç suyu,yoğurt,patates puresi(tadımlık) şimdilik böyle gidiyoruz önce tatsin bidahaki ay ek gıdaya geceriz artık 😊
Elzprenss Balkokulumm bunları sana doktoru mu söyledi bana yoğurt mevsim meyvelerinin suyu çorbaların suyu dedi sadece ama ben cesaret edemedim derinlere dalmaya yoğurt mayaladım muzla verdim gerisini nasıl yapsam diye düşünüyorum 🤔
Efemm Kuboos_ vallahi ben sadece boyke tattırıyorum verenlere bi sor istersen ben suanlık vermem zaten bişey yedirmeye korkuyorum
Balkokulumm Kuboos_ peyniri eziyorum elimde cicibebe ile kahvaltı öğünü gibi formül sütle ıslatıyorum biraz yumurtayı rafadan olacak şekilde haşlıyorum yarım tatlı kaşığı kadar cicibebeye katıp veriyorum ekmeğide eline veriyorum yalanıp duruyor 😂😂 ben erken ek gıdaya geçen bi anneyim.
Balkokulumm Elzprenss ebemiz yoğurtla başla dedi 3 aylık kontrolğnde çünkü ozaman meme ve mama reddi vardı ve kilo alımı durmuştu bende başladım şuan 4 ay 14 günlük deneye deneye düzene soktum korkmayın ben eski kafalıyım biraz annemden ne gördüysem öyle büyütüyorum kızımı sakınan göze çöp batarmış gözlemliyerek kaşığın ucuyla parmağınızı değdirerek tadına baktırın herşeyin sonra bi kaşım daha fazla bi kaşık daha fazla derken bi bakmışsınız herşeyi yitor
Elzprenss Kuboos_ hayır yapmadı zaten üç kere verdim daha korkuyorum dediğim gibi ne versem diyede şaşkınım
Kuboos_ Balkokulumm beyaz peynir değilmi mi kutuda satılan cici bebe kaç tane koyuyosunuz bide ıslatması nasıl katı olmuyormu
Kuboos_ Balkokulumm ben meyve suları püreleri veriyorum yoğurt veriyorum havuç kabak patates çorba yaptım başka napıyım bilmiyorum
Balkokulumm Kuboos_ evet normal az tuzlu az yağlı beyaz peynir ben 4 tane cicibebe ile yapıyorum kahvaltı için hazırlıyorsam formül sütle ıslatıyorum 10 cc formülsüt 4 cicibebe yarım tatlı kaşığı beyaz peynir çay kaşığı kadarda yumurta sarısı hepsini bitiremez şuan ama benim kızım çok seviyor 5 6 kaşık yiyor ara öğünde 3 cici bebe 1 dilim elma rendesi ve çeyreğinde çeyreği muzu püre yapıp veriyorum