Canparem Hanımlar bebeğimin bıngıldağın ön tarafı şiş bıngıldak çökük gibi anlamadım sizinde böyle mi acaba yardımcı olursanız sevinirim
Canparem 03032014 Neslimmmmm Sum87 Kybele Azizeguney hanımlar sizin bebekleriniz ne kadarlık benim oğlum 11 aylık oldu
Kybele Bıngıldak çöküklüğü susuz kalınca olur diye biliyorum, rota virüsü geçirdiğimiz dönemde kızımda da olmuştu bolca emzirmiştim
Azizeguney Canparem Canım bıngıldak çökük olur zaten çukur gibi ben kızımın saçını kazımıştım o zaman gördüm
Azizeguney Canparem 7 aylık benim kızım bıngıldağın erken kapanması iyi bi şey değil zaten 1 veya 1 buçuk yaşında kapanıyo
Canparem Sum87 peki şuan nasıl rica etsem bebeğinizin kafasının o kısmı yandan atabilir misiniz yüzü görünmeden
Zeysare Canparem Benim bebegiminde sanki sis gibi .Beş aylık kızım. Doktorumuza sordum . Öyle bir dokundu bı şey yok normal dedi. Bende merak ediyorum aslında. Banyo yapınca daha çok belli oluyor.
Canparem Zeysare anne olmak en güzel şey ama bir o kadar da zormuş her şeyi takmaktan hasta olmasak bari
Pinkbery Canparem bıngıldak inik etrafındaki kemikler şişik demek istiyorsun sanırım. O şişik olan yer kafa süturları.yani kafatasını birbirine bağlayan kemikler.zaman gectikce bebek buyudukce o kemikler iner. Benim bebegmde oyleydi suan düzeldi 19 aylık;) kafa yapısıdır yani
Canparem Pinkbery saçları kesince belli oldu evet bıngıldak çökük ön ve arka taraf daha şiş dediğiniz gibi normal dimi ayy içim rahatladı sağolun
Pinkbery Canparem evet evet normalmiş. Bende aynı şekilde endişe etmiştim farkettiğimde😁 doktora göstermiştim.kafa yapısı o düzelir demişti keza oyle oldu;) hatta gecen ay falan düzeldi bıngıldak kapanınca