HaticeeAli Kızlar lcw den sıparıs verıcem ama ekranda kargo yogunlugundan dolayı bayramdan once elınıze ulasır dıye garantı veremıyoruz dıyo varmı yakın zamanda sıparıs veren ne kadar surede geldı elınıze
iremceren HaticeeAli son siparişim benm ortalama 2 haftada geldi, bu ara kargo sebepli yoğunluk var sanırım acil sipariş için tavsiye etmem :(
myloves23 HaticeeAli kiiz sakın etme 2 hafta oldu sipariş vereli 3 gün oldu kargoya vereli daha gelmedi
HaticeeAli iremceren oglumun yazlıgı yok bıraz almıstım ama su sıralar sıcak bastırınca ha bıre terlıyo yetıstıremıyorum çıtçıtlı ve tısort ondan alayım dedım ama sanırım kendım gıdıp alıcam sıparıs edersem baya gec kalıcak
HaticeeAli Sahreyldrm Canimyavrum Adarenn sanırım bölgesel yogunluga gore kımınınkı erken kımınınkı gec gıdıyo en ıyısı kendım gıdıp almak yoksa yasadıgım yer baya kalabalık muhtemelen gec gelır. Tesekkur ederım cevaplarınız ıcın 🙏🏼
HaticeeAli GulcanYldzdal yaa ınsallah yetısır ben bayram ıcın daha once cıvıl den aldım sımdı yazlıkları yetmıyo cok terlıyo bıkac parca daha alıcaktım ama emın olamadıgım ıcın muhtemelen kendım gıdıp alıcam
tosuncukannesi HaticeeAli kargo yoğunluğundan ziyade stok sıkıntısı yaşıyor şuan böyle mağazalar ben lcw dan vermiştim stok topluyoruz diye mesaj gelmişti 2 hafta sonra geldi defactodan vermiştim oda aynı 6 parça sipariş vermiştim 3 farklı ilden geldi kargolar ☺️ yani biraz şans işi ☺️
tosuncukannesi HaticeeAli tişört falan almıştım ama şort almayı akıl edememişim zıbın falan sipariş versem çok uzun sürecek mecburen yarın e bebeğe gitcem hemen alıp çıkmayı düşünüyorum 😳
HaticeeAli tosuncukannesi Ya nedense son zamanlarda ozellıkle su yazlık ısınde e bebek yetersız geldı bana sevkıyat yapılmamıs bılac gun once gıttım sevkıyat koronadan dolayı yapılmadı ondan yetersızlık dedıler bos yere gıttım bıde adam akıllı hıcbısey yoktu
GulcanYldzdal HaticeeAli ben de gidip almak istedim ama eşim çalışıyor iftar vaktine anca zor yetişiyor 2 bebylede şugünlerdre cok zor zaten yasak bide lcw kapalıydı sadece mecburiyetten verdim bnde
HaticeeAli Minigim_ cok suruyo ya tabı yogunlukta var onlarda haklı ınsanlar dısarı cıkamıyo ıntermetten herkes sıparıs edınce boyle oldu yapacak bısey yok en ıyısı kendım gıdıp almak
ayazasaf HaticeeAli 9 unda sipariş vermiştim haftasonuydu dün kargoya verildi bugün yine siparş veedim yani çok gecikmiyor ama bayramayoğun olur
HaticeeAli ayazasaf haklısın canım ben o topa gırmıyım en ıyısı kendım gıdıp alıyım asırı terleyen bı bebegım var koyafet yetıstıremıyorum yetmıyo
tosuncukannesi HaticeeAli aa ciddi misin ya bende orda bulur hemen alıp çıkarım diye düşünmüştüm tüh ya bulurum inşallah gezmek istemiyorum çünkü 🙄
Minigim_ HaticeeAli evet canım mecburen çıkmıyoruz dün çıktık hemen büyük kızıma ayakkabı almak için o kadar. ilk kez böyle sıkıntı yaşıyorum önceden hemen geliyordu
HaticeeAli Mucizeem benım durum acıl koyafet yetıstıremıyorum sıparıs te uzun suruyo en ıyısı kendım almak