Keremozaninannesi Janss bende bunu gormustum baby toysun indirimdeyken gormustum heralde daha uygundu fiyatı 😯
Janss Keremozaninannesi Yaa 🥀 Ben de sanki daha önce 300₺ falan gibi bi fiyata gördüm gibi gözümde öyle canlandı. Stokları da sık güncellenmiyor indirim bekleyelim desek 🙇🏼♀️
Alyaduru Janss metal evet ama çok ağır değil link verecektim ama bulamadım bizimkini.Kış olduğunda kullanamadı 3 aydır da evim de değilim o yüzden şimdi kendi kullanabilir mi bende merak ediyorum 😂☺️
Henza Janss hayır 19 aylık ama kullanamıyor daha ama kendı kullandıgında mesela tutma yerını cıkarıpta kullanılabılır ve acıkcası eger hanı dıdık dıdık edıp almıs olsam plastık kesınlıkle almazdım
Deletedmom277 Janss Scooter ı varsa gerek yok o zaman ☺️ Pandalı var bizde , geçen sene baya iş görüyordu güvenlikliydi bence. Kemeri ve ön koruması vardı sanırım. Bugün çıkartayım bakalım 2 yaş için Ne durumda 😀
Janss Deletedmom277 Kırtasiyede pandalı model satılıyormuş 😅 Dün marketten dönerken denemek için rica ettim kırmadı verdi kırtasiye sahibi. Miraç aşırı sevdi. Şansımı zorlamadan bunu alacak gibiyim.
Deletedmom30 Janss bu model değildi benim baktığım 🤭 https://www.hepsiburada.com/baby-toys-doner-koltuklu-bisiklet-pm-HB00000BQZMV bu modeldi 😊
Deletedmom30 Janss bence benim baktıklarıma göre prego tam bir fiyatını karşılayacak ürün gibi. 1-5 yaş arası 25kg taşıma kapasitesiyle ileriyede yatırım 🤭😊 birde yatmalı model tarzı bakmıştım Farklı markadan ondanda memnuniyet yoktu.yoksa bebek arabası kullanamayanlar için o daha fazla işlevsel bir ürün gelmişti 😊 1 aydır mevzu bisikletti evde 🤦♀️ Bol bol araştırmıştım 😂 inşallah sizde gönlünüzce olana karar verirsiniz ♥️
Deletedmom277 Janss Ohh şahane , bencede gayet iş görüyor. Kendisi de sürebilir ayakları yetiştiği zaman. Sadece bağımlılık yapıyor sürekli ona binmek istiyorlar bir ara evde bile sürmüştüm😂
Janss Deletedmom277 Zaten dışarı çıkamıyor ev kalabalık sürer dururuz ne yapalım. Dün götürdüm geri aklına düştükçe sordu Pana nerde diye 🙇🏼♀️ Ama aklım hala alamadıklarımda… 🤸♀️
Deletedmom277 Janss Alırken acaba diyorsun , kalitesi nasıldır uzun süre idare eder mi beni vs diye ama sadece yazın kullanılacak bir şey. Yani biz sadece yazın kullanıyoruz. Ama bebek arabasının yerine geçecek bir şey arıyorsan tabi çokta konforlu değil o açıdan
Janss NurR Dün pandalı modellerden denettirdim oğluma. Çok sevdi ☺️ Onu alacak gibiyim ama gönlümde Prego var 😅 Yazarım tabii ki.
Janss Deletedmom277 Bebek arabasını kullanmayı bırakacak sanırım. Belki de geçici bir dönemdir, umarım öyledir. Pandalıyı inip alıcam daha teferruatlı bişeye ihtiyacım olursa alırım artık Prego yu ☺️