gyns [bilinmeyen] Biz 5.5 aylık olunca kararsız kaldım.. Şuan gidebileceğim yakın hm yok.. Riske atmayıp, almayacağım farklı markalara yöneleceğim galiba🙈..
Lna gyns buyuk normal yani ben herseyini hm den almıştım hala ordan alıyorum küçük olmuyor ayı ile orantılı
Bus_ra_ gyns https://www.mothercare.com.tr/mothercare-astronot_390123?d=0&arama=Astronot Ben bu model aldım kuması penye gibi çok memnunum
gyns Zeynocemre Beden tablosunda cm cinsinden hiçbirley görmedim🙈.. Baktım sadece bölgeler harflebdirilmiş ve ne oldukları yazılmış😬..
Mom107 Furkansmomy Herzaman bebeğin bedeninden bir yada 2 beden büyük almakta fayda var bebeğin kilo ve boyu önemli birde tulumları biliyorsunuz kıyafetin üzerine giyiyorlar
ErtugrulAnnesii [bilinmeyen] evet aynısı bende de var ayakları kapanmıyor bile gösterdiği patik bölümünden. Dar kalıpmış. @gyns
Gonul_celen gyns muhtemelen olur dediğiniz kürk gibi olanlar mı 4-6 ay var bnde kocaman 🤦🏼♀️ Henüz 2 aylığız olmadı mümkün değil çocuğun kilosu da çok önemli tabi. İnternetten alacaksanız iade etmesi çok kolay deneyin olmadı iade edin