meryembrl Hanımlar ek gıdaya geçicez inşallah. a Buharda pişirme için aparatını almalı mıyım? Yoksa haşlayarak mı vermeliyim? Ne kadar sürede pişiyor o aparatla acaba yardımcı olur musunuz 🥰🥰
morsevenfilolog meryembrl Herhangi bir züccaciyeden buharda pişirme aparatı alabilirsiniz. Büyük makinelere bence gerek yok. Suda haşladığımız zaman vitaminleri tamamen kayboluyor. Buharda haşlamak daha sağlıklı bebekler için. 15-20 dk haşlamak yeterli oluyor genelde.
Balkiz meryembrl suda haşlayınca vitamini suya geçiyor canım çok ucuz bisey ben 15 tlye almıştım sadece bebege değil kendimizede o aparatı kullanıyorum inan daha lezzetli oluyor
Celins meryembrl bizde yeni başladık. Tencerede suyu kaynatiyorum üzerine kevgir koyuyorum kevgire sebzeleri koyuyorum haslanıyor hic bosuna para vermeyin🤗
Fasulyeninannesi meryembrl ben hasliyordum yeni aldım buharda pişirme aparatı buhar daha iyi oldu sanki
Ahmtarsbaby- Ay bunu bende merak ediyorum bizm de az kaldı acaba çok gerekli mi o aparat yoksa bildiğimiz haşlama yapsak aynı şey mi 🙄 inşallah bilen vardır
meryembrl Balkiz çok tşk ederim vitamini kaybettigini duymuştum açıkçası ama buharda zor olur mu diye de düşünmedim degil..
Alimk Iben aldım trendyoldan. 15 dk da pişmiş oluyo. Bide zatem ufak ufak doğradım sebzeyi. Bence haşlamadansa buhar daha iyi.
Gamzeli03 Bende buhar tenceresi almayı düşünüyorum süzek tarzı aparat da var ama her tencereye oluyor mu bilemedim
meryembrl Kayranaz ikea virüsten dolayı az ücretli ürünleri getirmiyo tekzende varmıs ordan alıcam mecburen
handhnde meryembrl buharda daha lezzetli oluyor. Kendi yediğiniz şeyleride yaparsın. Çok pahalı bir şey değil al evde dursu. Her eve lazım☺️