DeSeRtRaiN Kızlar balık yağı kullanan var mı… Ne zman kullanmaya başladınız.. Bide marka alabilir miyim
Zlm2733 DeSeRtRaiN yaa bizide yazdı doktor 6 aylık bebeğim şaşırdım.ben burada okuduğum kadarıyla 1 yaşından önce verilmez falan diyorlardı ama.napsam versem mi vermesem mi?eczacıda tutmuş büyükler için olan balık yağını vermiş kapsül şeklinde😄
Tatliskooo DeSeRtRaiN 1 yaş itibari ile haftada iki gün kullanılması lazım eğer balık tüketmiyorsa. Möllers marka kullanıyoruz içeriği temiz
Zlm2733 DeSeRtRaiN benim içmem de boşuna Kızım mama yiyor 😕beyin gelişimi için veriyorum dedi bişeylerden bahsedip durdu çünki ben tombik bir bebek olsun istemiyorum hani iştahı falan iyi zaten.
DeSeRtRaiN Zlm2733 bilmiuorum ilk defa duydum canım da. Hani balık bile 8-9 ay veriliyor. Ondan kafam karıştı
mlktfn Kızlarıma möllers balık yağını kullandım. Norveç mali. Bebis daha küçük ona da aynı markayı kullanırım galiba
sedaykn mummy Bizim ilk doktorumuz 1 aylıkken başlatmak istemişti. Biz vermedik tabiki yani doğru da olabilirdi 😂