Beyzackr Çok geçmiş olsun ya haber alınca buraya yazar mısınız çok merak ettim inşallah bişeyi yoktur
ilknurgoksu 2cocukluanne222 Beyzackr Deletedmom56 gurufasulyam2 denizcocuk Yapraksarmam @biranne11 Deletedmom283 @Deletedmom55 Deletedmom54 VERA19 Emineyunus_Kurt BenMathilda Mermeral Janss Senihaaa Dildeniz @Annesirintugceuzun BusbusveHashas gurufasulyam2 deletedmom247 Hepinize Öncelikle çok çok teşekkür ediyorum 🌸 sabah mutfağı toplarken bir anda mama sandalyesinden düştü hiç aklıma gelmezdi çünkü emniyet kemerlerini falan sıkı sıkı bağlamıştım kemerleri kolunun altına alıp oturduğu yere basıp kendini sarkıtmış kameradan izleyince gördüm🤦🏻♀️Düşmesi ile bir kaç damla kustu ama hiç susmadan ağladı zemin mermer olduğu için direk hastaneye gittim şansıma eşimde yok ve panik atak biriyim o can havliyle nasıl taksi çağırdım nasıl gittim hatırlamıyorum bile hasteneye girer girmez fışkırır tarzda kustu doktorlar görünce direk acile betin cerrahına yönlendirdiler doktorun gelmesini bekledim yarım saat 😒o sırada tekrar kusma gerçekleşti kusan bir bebek değil düşmeden 2 3 saat önce emmişti. Daha sonra doktor muane edip beklememizi söyledi hemen röntgen çekmedi 2 saat kadar bekledik sürekli gözlemlediler başka bir belirti olmadığı için eve geldik saat 1 e kadar 15 dk bir gözlemlecegim daha sonra 1 saat ara ile 🦋yorumlarınızı okudum özellikle Bilgi verenlerden allah razı olsun ama yazamadım müsait olupda dualarınızdan unutmadığınız içinde tekrardan teşekkür ederim 🦋🌸🌸
biranne11 ilknurgoksu Ya canım benim çok çoo geçmiş olssun 🥺 inşAllah tekrarı gerçekleşmez. Şimdi nasıl ?
Deletedmom253 Çok geçmiş olsun 🙏🏻 Birşeyi yoktur inşallah içinizi ferah tutmaya çalışın 🙏🏻 Kaç aylık ki ayaklarını basıp kalkmış Allah korusun
Makarna_kulak ilknurgoksu okuyunca bile için bir hoş oluyor kendi evlâdım gibi 😖 aman gözünüzü 4 açın rabbim korusun
ilknurgoksu biranne11 şuan daha iyi eski halinde oynuyor gülüyor uyuyacak 15 uyutup uyandıracağım bu şekilde biraz daha gözlemlemem gerekiyormuş 🦋