Goktug1212_ canım evde 20 günlük bebeğim vardı ve bebeğimin kalbinde üfürüm vardı üstüne kolik bebekti. Nasıl uyutmak zor o kalbi yormadan anlatamam. Çocuk bir uyuyordu üsttekinin kendi ve ablasının çocuğu bana cinnet geçirtiyordu. Sanki bizi takip ediyorlar gibi oda değiştirdikçe oda değişiyordu bir gün tak etti. Polisi aradım ya gelin çözün ya da ben çözeceğim dedim geldiler. Çözemedik. Bana doğalgazı ne güzel yakıyorsun sayende ben daha doğalgazı hiç açmadım dedi bu son noktaydı. Eşim işi dolayısıyla yok annemlere geldim bıraktım kombiyi kapalı eve hiç gitmedim aylarca ödesinde aklı başına gelsin insanları huzursuz etmek nasıl oluyormuş dedim. 2. Katta olmama rağmen aparmanın mutfak giderinde sorun vardı biliyorlardı ve bana kadar su basıyordu. Bir gün eve bir geldim. Sahibinden göl manzaralı mutfak diye ilana koysam satardım. Cinnet geçirdim. Gideri tıkayan şeyin bebek bezi olduğu ortaya çıktı ve defalarca atılmış. Apartmanda sadece bebek onda var. Öyle mi dedim sen akıllanmayacak. Bütün apartmandan şikayetçi oldum ve dava açtım. 2 yıldır çözülmeyen gider sorunu da çözüldü, en son eve uğradığımda yukardan da çıt çıkmıyordu. En iyisi dava açman . Polis birşey yapamıyor çünkü. Emniyete gelin şikayetçi olun diyecek ve gidecek.