Melek42 Rodin124 aslında hep ilgisini dağıtıyorum ama bu bir iki gündür artık yoruldum psikolojik olarak. O yüzden tepki verdim ama en iyisi sabırla beklemek.sanirim 🥺
Melek42 Bidam Mehmet hocayı takip ediyorum. Aslında zor sorularda okumuştum bu durumu da. Oyun terapisi iyi bir fikir olabilir değil mi 😔
Bidam Melek42 ben sizin yerinizde olsam giderdim terapiye. Bekleyim gecer diyecek bir durum degil bence. 1 aydan uzun sürüyorsa giderdim kesin
Userqq Mantar olabilir ya bı baktırın beyaz süt kesiği gibi akıntı falan olur kokulu olur bazen kokmaz
PelinByrktr Rodin124 Bebeklik mastürbasyonu bahsettiğiniz olay ve geçici tepki vermeyin rahatsız olacak bir şey de yok, gelişiminin bir basamağı. Tepkisiz kalın dikkatini başka bir şeye çekin tek yapmanız gereken bu 🙂
Rodin124 PelinByrktr yazdığımda kızım 1 buçuk yaşındaydı şimdi kardeşi 1 yaşında kendi 3 yaşında uzun sürdü geçmesi tepkiler verdik kardeşi oldu onunla ilgileniyor geçti şuan tek sıkıntımız kardeşine oyuncak paylaşmıyor
esoo Rodin124 bezinin markasını değiştirmeyi denedinizmi daha yeni okudum bununla ilgili ve bezin markasını değiştirnce düzeldiğini yazmıştı birisi bnce denemenzde fayda var
Rodin124 esoo arkadaşlar 2020 de yazdım çocuğum şuan 3 yaşında uzun süre devam etti tepki verdik sert tepkiler şimdi durdu kardeşi oluncada geçti şuan kardeşim yaşında
Arslangkce Rodin124 kendini keşfetme durumumuz bu karşılaştığınız durum. Çok yakın arkadaşımda da oldu 1yasinda kızında. Ama daha sonra geçti. Dikkanitini başka şeylere dağıtıyorum demisti
Rodin124 Arslangkce biz onu yaptık maalesef bu sefer epey normallestirdi oyun saniyordu her fırsatı değerlendiriyordu tepki vermeye başladık sert tepkilere döndü biraz azalttı sonra kardeşi oldu onunla uğraştı şimdi düzeldi bazen tek kaldığında tv izlediğinde gizliden kontrol ediyorum geçti
Minikkoala1 Melek42 evet bizde de yabancı birisi geldiğinde yapardı ama onun haricinde evde ikimizken De çok yapardı.