queenMother Aynı dertten muzdaribiz 11 aylık biz onu öpüyoruz o bizi ısırıyor bi hafta önce burnumu öyle bi ısırdıki kopacak sandım aayyy daha burnum sızlıyor şişdi ne biçim oda hakır hakır gülüyor ben ağlıyorum
birnarsever queenMother Ahahaha aynı bizimkiside gülüyor kıkır kıkır 😳 O an acıdan gözüm görmüyor ama sonradan her yerini gıdıklıyorum. İşte biraz mesafe komak gerekiyormuş öyle yapıcam ısırınca uzak durucam biraz 😂
Sariiannee Matmazell_ Bebekten bebeğe değişir bu ama diş kaşıma bitmesi ve o dönemde etlerini lime lime etmesi uzun sürüyor 😂Ben artık oğluma korkarak yaklaşıyprdum😂
birnarsever Deletedmom200 Bizim Mevoşta 20 sinde 1 yaşına girecek ısırdığı yere 4 diş işi çıkıp kan oturuyor nasıl vazgeçiricez bilmiyorum. Sinirlense ısırmak istiyor heyecanlansa ısırmak istiyor. Bazen böyle cızıl cızıl bişeyler söyleniyor pat ona gülerken ısırmış yanağımı yüzün ısırık lekesi doldu 😂
Deletedmom200 birnarsever aynı aynı allahim bide kilo verdim ben göbek ye deri var bariz orayı bı tutuyor aklım gidiyor ya gelde tepki verme
birnarsever biranne11 Canım koparacak gibi bir ısırma tepki vermemek imkansız. Ovalasam bile ısırdığı yeri gülüyor resmen acısın diye yapıyor acıdığını anlayınca da gülüyır 😂
morsevenfilolog birnarsever Hepimiz gülelim. 😍 Ben bu arada kızım ısırdığı zaman karşıma alıp koca insan gibi konuşuyorum
birnarsever FerideDeniz Bende böyle yapıcam bundan sonra yoksa büyüyüp güçlendikçe iyice kötü olacak 🥺
Matmazell_ Sariiannee 🤦🏻♀️ Ahh bizim bu uyutmaya çalışmalarımz ve bebelerin uyumak istememesi 😅 Ben yatırıyorm beşiğine sallıyorm kalkıyo mu sürekli alıp içeri götürüyorum oynuyo bi yarım saat sonra tekrar gelip yatırıyorm o zaman uyuyo 😆 böyle çözüm buldum yoksa salla anam salla yılıyorummm 😅
birnarsever Balliturta Emzirmem çok zorlaştı ya onu hiç demiyorum bile. Bizim kız resmen dişleriyle çeke çeke emiyor. Emzirirken şekilden şekile giriyorum. Aklı biraz daha erene kadar çekicez herhalde böyle🥺
Balliturta birnarsever tepkisiz kalmaya çalışın normal devam edin unutacaktır , Allah yardımcınız olsun ☺️
birnarsever anagibiana Biz ısırsak kıyamet kopar 😂 Ona göre herşeyi yapma hakkı bir tek Mevoşta bizim hiç hakkımız yok😂
birnarsever Sariiannee Neeeee 😳 Eyvah eyvah ya 😳 O zamana kadar profesyonel bir ısırıcı olur bu kız 😳
birnarsever Matmazell_ Bizimkisi hayır deyince de hemen saldırıyor ısırıyor vuruyor. Hiç böyle bişeyde görmedi nerden öğrendi böyle yapmayı yada biz hep ona güldük annesi babası gibi hissetmiyor mu acaba bu çocuk bizi 😳
Matmazell_ birnarsever o artık ısırmayı oyun olarak görmüş bence ve verdiğinz tepkiler çok hoşuna gidiyo sanırım 😅 kaç aylık
birnarsever Sariiannee Bide o var tabi yüzümü ısırıyor en çok benimde şu sıralar sokağa çıkmıyoruz çıkınca napıcaz bakalım😂