hira5bugra- İyi akşamlar hanımlar yarın 2. Ay aşımız var aşıya gitmeden 1 saat öncesinde ağrı kesici ateş düşürücü ver diyorlar bu ne kadar doğru ne kadar yanlış bilen var mı birde ağrı ve ateş oluyor mu
Hmtazra hira5bugra- biz bugün olduk gitmeden değil ama aşıdan geldikten sonra verdik. Hemşire ateşi cıkarama kadar verme dedi. Huysuzluğu var biraz uyumuyor onun haricinde bir sıkıntımız yok gecede olmaz insallah Allahın izniyle🤲🏻
Perissmom hira5bugra- bizim ateş olmadı ama eve geldikten sonra çok huzursuzdu. Sürekli kucakta kalmak istedi, yatağına yatırınca çok ağladı. Doktoruna sorup yarım fitil verdik sonra rahatladı.
deryardakayra Perissmom hangi fitili verdiniz adı ne bizimde ayın 28 inde aşımız var şimdiden alayım o fitili
Tatlininannesi hira5bugra- doktorumuz bize ateşi 38 i görene kadar kesinlikle ateş düşürücü vermeyin,aşının etkisini yok edersiniz,boşuna aşı yapmış oluruz demişti.
Perissmom hira5bugra- doktorumuz öyle önerdi. Hatta ben şurup vereyim dedim, fitil verin dedi. Erken mi acaba :(
Leylaninannesi hira5bugra- biz de bugün yaptırdık aşılarımızı.Oncesinde hiç birşey vermedik cok sukur sonrasında da vermedik şu an mışıl mısil uyuyor .Her hangi bir sıkıntı yaşamadık.Zaten ateşi 38 i gorene kadar vermeyin ateş düşürücü vs demişti hemşiremiz.
hira5bugra- Leylaninannesi ay iyi sevindim inşaaallaah benimki de mışıl mışıl uyur ağrısı filan olmadan
Atlasin_annesi Ozgcannnn onun ne faydası oluyor canım? Doktor mu soyledi yapmanı? Aşıdan hemen önce mi sürüyorsun?
Halimeee35 hira5bugra- biz dun olduk ben vermedım cunku aşının etkısı azaltrmıs neyse 3 tane vurdular 1 kol 2 bacak ıcınce kısakollu zıbın vardı onu eve gelınce kaynattım tencerede verem asısında ole olurmus ateş yapmadı 36 gecınce 1 cay kası calpol ver ddı düşmezse 4 saatte bir ama ateş olmadı
Gulcan1402 Gitmeden hiçbişey verme canım aşının bi anlamı kalmaz 2. Ay aşısında bi sıkıntı olmuyo sadece 3 gün banyo yaptırma uyku yapar birazda huysuzluk ama geçiyo ☺️☺️
Evimdekiprenses Gulcan1402 benim kızımada geçn hafta 2. Ay aşısı yaptirmistim hiç iz bile olmadı olması gerekiyormuydu niye olmadı acba sizce bilgin varmı
Halimeee35 hira5bugra- verem asısı canlı aşı dedı ebe ondan ya at ya 90 derecede kaynat tada kaynat dedı guzeldi zıbın bende kaynattım
Fatma_FLZ hira5bugra- belki ateş olmayacak bizde olmadı mesela Doktorumuz 38i görmeden verme dedi Eğer öncesinde bi ateş düşürücü fln verirsen aşıyı boşa yapmış olursunuz
Perissmom Fatma_FLZ ben yarım fitil verdim doktoruna sorup, yanlış mı yaptık ya size doktor mu dedi aşının etkisi azalır diye :/
hira5bugra- Perissmom Doktorunuz önerdiyse bi sıkıntı yok ozamn küçük bebeklere çok fazla fitil önermiyorlar bize de ateşi çok olursa ağrısı olursa calpol ya da parol ver dedi