DogaLina Mrv-hmz evet eczaneden alıp sağlık ocagında yaptırıyorsunuz. Kendiniz denemeyin çünkü çok istisnai bir durum olsada alerjik reaksiyon verebiliyormuş.
DogaLina Mrv-hmz henüz bizde 6 aylıgız 🙈şuanda bizim önümüzde birde menenjit aşısı var onu biliyorum özel aşı olarak
Esmataha Mrv-hmz ücretli olan sadece rota virüs aşısı canım, iki yada üç doz yaptırıyorsun başka ücretli aşı yok. Biz iki doz olanı rotarıx i yaptırmıştık.
Esmataha Mrv-hmz iki sene oldu canım biz yaptıralı tam kaç ay var arada hatırlamıyorum eczaneden ilacı alırken sorarsan söylerler ama zaten alırken soruyorlar iki doz olandan mı üç doz olandan mı yaptıracaksınız diye
SinemTvl Mrv-hmz bizde sağlık ocağı yapmadı sorumluluğunu akmam dedi danışıp alın ama evde kendiniz de yapabilirsiniz
Esmataha xbebek123 onu hatırlamıyorum kaçıncı aylarda yapılıyor ? Birde ne uzun zamandır mı ücretli ? Biz sadece rotayı ücretli yaptırdık
xbebek123 Esmataha valla tatlım bebeğim dört aylık oldu. Bende hamileyken yaptıran arkadaşlardan duymuştum. Menenjit cok çeşitli var. Bir tanesini devlet karşılıyor diğer ikisi ücretli. Baya da pahalilar. Biri 300 diğeri 400 tl