Karadutunannesi_ Kızlar bebeğim bir kaç gündür huzursuz kaka yaparken çok zorlanıyor gaz sancısı oluyor normalde yoktu öyle bir problem iki defa yaşadık bu sancıyı emmek bile istemiyo o zaman colinox Damla aldık kullanan var mı etkisi oluyor mu ?
Ayaz_21 Karadutunannesi_ ben kullandım oğlum kolik ve gazlaydı doktorum verdi birde nırsehurvers surupla düzenli verdim çok şükür kurtulduk gazdan kabızlıktan 🤩🤩🤲
Ayaz_21 Karadutunannesi_ benim oğlum 2 aylıkken başladım 1 ay devamlı kullandım düzenli bitti çok şükür suan 8. Ayı bitti oğlumun
Karadutunannesi_ Ayaz_21 25 günlük bebeğim daha bugün çok sancısı oldu sabahtan beri kıvranıyor biraz zeytinyağı verdim rahatladı kakasını yaptı banyo yaptırdım uyudu yine ağlayarak uyandı kıpkırmızı oluyo kıvranıyor çok üzülüyorum 😔
Ayaz_21 Karadutunannesi_benim bebegimin gazı 12. Gün başlamıştı Bianda ne kimyon kaldı ne anason ne rezene ne biogaya nede samsimpleks herşeyi ne gerekiyorsa olmadı bide üstüne kolikti bide yoğun gaz çıkınca 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ İkisini düzenli kullan İnan etkisini görüceksin 🤲