Mlkemrecre Arkadaşlar bı tanıdığımızn çocuğu 3.katttan düşmüş…durumu ağırmış…(balkona çıkıp tabure koyup üstüne çıkmış ve düşmüş.. lütfen dua edermisinizz..Allah anasına Babasına bağışlasın ..Rabbim aciiillll şifa versin..🤲🤲🤲🤲😞😞😭😭😭
Mom107 Mlkemrecre anne babanın allah yardımcısı olsun bebeğede acil şifalar dilerim en koktuğum şeylerden 23 aylık cam kapı açık bırakmıyorum anca beraber çıkıyoruz çünkü elleri kolları her yere yetişiyor artık
GUBILIK Mom107 ben geçen peteğe bağladım benımkıni camdan bakarken. Bir an bosluguma gelir diyerekten 🤦🏻♀️
Mom107 GUBILIK gerçekten allah korusun hep duyuyoruz böyle haberleri çok dikkat etmek lazım rabbim tüm çocukları korusun
Pinkbery Mlkemrecre ayyy inanmıyorum😖 Allah’ım sen koru. Rabbim yardımcı olsun ailesine bağışlasın Allah’ın😖 nekdr acı bir durum.ya bende gece yatarken bütün kapıları kilitli yorum yataktan iniyor artık diye. Balkon ful kitli zaten.yanındaysak cıkıyor bizle. Daha camdan baktırmışluğım yok aşırı korkuyorum. Şifa bulsun bian once inş birsey olmaz 😓😓
Deletedmom819 Mlkemrecre kaç gündür içimde korku hep oğlum balkondan düşücekmiş gibi korkuyorum. Allahım şifa versin inşallah. Çok korkunç. Çok dikkat etmek lazım. benim balkon boyu bile nerdeyse boyumda tam göğsümde duruyor ama yinede korkuyorum asla tek bırakmam 🥺
Mlkemrecre GUBILIK a.s.müdahale edemiyorlarmis şimdilik yoğun bakımda uyutuluyor. Başında kolunda kırık varmis ve iç kanama varmış…