ilknurgoksu Hanımlar kışın bir hevesle oğluma aldığım terlikleri şuan ayağını sıktığı için olmuyor 19-20 numara 1 2 kere evde giydi ama dışarı da daha kullanmak nasip olmadı daha tertemiz ürün isteyen olursa yarı fiyatına vereceğim 🦋
Alisvezehra ilknurgoksu bir terlige neden bu kadar para verdiniz gerçekten yazık yanlış anlamayın beni ilk defa gördüm bu kadar pahalı terlik
Keremozaninannesi ilknurgoksu eşim 23 numara aldiğı halde giydiremedim oğlumun ayakları maşallah 😂 bizimkide ışıklı felan bakalim ikinci oğluşum giyerse diye bekliyorum 🤷♀️
Deletedmom196 ilknurgoksu bir iki numara büyük olsa kesin alırdım ya benim var çok rahat çok severek giyiyorum oğlumada almayı düşünüyorum. Üstte kalsın alıcısı çıkar belki
Senihaaa Alisvezehra Bebekler için terlik de olsa rahat olması lazım canım crocs bende sevmiyorum ama nıke terlikleri çok seviyorum
ilknurgoksu Alisvezehra canım ayakkabı almak yerine. günlük giymesi için terlik aldım rahat ve kullanışlı olduğu için ve durumum vardı alırken aldım teşekkürler yorumunuz için
ilknurgoksu Senihaaa hadi yaa crocs ben kendim Kullanmadım tesettürlü olduğum için ayaklarımın gözükmesini sevmiyorum eşim ve arkadaşlarım çok övüyorlar rahat diye Nike’n terliklerini denemedik hiç 🦋
ilknurgoksu Henza ayy içim de kaldı ya bunu satıp 1 numara büyüğünü alıcam yada en kötü hediye edicem tanıdıklara daha 2 ay önce almıştım çok güzel olmuştu bugün giysin diye denedim baya sıktı ayağını