yummymummie Elif_ilay anladığım kadarıyla almanyadasınız, hepatit B aşısı yapıldı mı bebeğinize ? Kaç ayllıksınız? Hangi aşıları yaptırdınız?
Dogavesultan Adlk çok memnunum canım günde 1 defa 6 damla maflor veriyorum günde 3 defa 8er damla sab simlex veriyorum
Adlk Dogavesultan ben bio gaia kullanıyorum sanki eskisi kadar etki etmiyor gibi birde 85 tl olmuş zaten bir ay gitmiyor
Dogavesultan Adlk evet vucut bağışıklık kazanıyor çünkü. Bize doktorumuz 3. Aydan sonra bırakabilirsin demişti size bırakıyorum kullanıp kullanmamanızı dedi benim kızım prematüre doğduğu için 1 ay daha kullanıp bırakıcam şimdi 3 ay 2 günlüğüz
hira5bugra- Kbrfth nurse harveys kullanıyorum oldukça memnunum birçok gaz damlası denedim hiç biri iyi gelmedi karnına sürekli masaj yap zeytinyağı ile birde sıcak havlu koy gerçekten sancısını hafifletiyor yüz üstü bacağına yatır hafif hafif beline pışpışla ah ne günlerdi çok şükür bir nebze de olsa atlattık ogünleri Rezene iç 2 damla da bebeğe ver rahatlatır
Nurhiram Kbrfth merhaba bende biogaia kullanmıştım yardımı çok oldu fakat 3 aylıkken bitmişti gaz sorunu ilaçlar hafifletiyor sadece sabırlı olun 😊🌸
Zeyneppppp Kbrfth nurse harveys surup kullanıyorum asırı memnunum 3 aylığız ve kndi kndne bazende masajla rahat rahat cıkartıyor ve onu içtignden beri gündz uykularıda düzene girdi
Aryemus_3 Arzuu21 her bebekte aynı etkiyi göstermiyo demek biogaia ve relactaz kullandım başta 15 gündür de nurse harveys kullaniyoru ama pek bi etkisi yok
HaticErkanMiran Kbrfth ne yapsak boş vala fayda etmiyo bebek bu yani gaz olur yapacak bise yok masaj,yapip rahatlayacağız bizde senin gibiyiz ne yaptıysam olmadi
Sule-iya Nurse Harvey ve biogaia rahatlatmıştı benim oğlumu, ama tamamen geçmiyor 4 - 5 ay sürüyor, çok ağladığı zamanlar fön makinesi sesi ile sakinleşiyordu onuda deneyebilirsiniz…
eslemsiii Sinem16y e bebekte ve eczanelerde var damlası biz 2 × 20 damla olarak kullanmıştık. E bebekte daha uygun ama fiyatı.
Habibeaselkeser Kbrfth tavsiyem karnına birşey sar karnı sıcak kalsın imanına da birşey koy üşütmesin karnı sıcak olursa bağırsakları çalışır rahatlar
BuseCan Kbrfth biogaia ile sap simplex damlalarını kullan canım etkisini görürsün daha rahat ediyorlar 🙏🏻
Mervedenizkrn Kbrfth kimsenin soyledigi ilaci alma doktora git o versin. Bitkisel denilenin icinde bile tatlandirici ve seker oluyor