Kbrfth Kizlar bebeğim 1 ay 4 günlük aşırı şekilde gazimiz oluyor tavsiye edebileceğiniz öneriler var mı
Tgcmrt35 Kbrfth maflor ve biogaia gaz damlası kullandım, kiraz çekirdekli gaz kemeri aldım bolca masaj ağzından ve poposundan zeytinyağ bunlar bir nebze rahatlıyor ama tamamen geçmicek ayı günü gelene kadar 🙈🙈
Dogavesultan Kbrfth sab simblex, zinco, nurse harveys gibi gaz damlalarından birini kullanabilirsin biogia ve maflor prebiyotik bağırsak düzenleyici ben maflor ve sab simblex kullanıyorum çok memnunum
gezentianne Kbrfth Biogaia probiyotik bitkisel + Nurse Harvey’s gaz damlası. tabi doktorunuza danışın
Sinem16y Benımde bebegım 27 gunluk bizimde hep gazımız oluyor bagıra bagıra nasıl aglıyor bazen içim acıyor
Aryemus_3 Arzuu21 her bebekte aynı etkiyi göstermiyo demek biogaia ve relactaz kullandım başta 15 gündür de nurse harveys kullaniyoru ama pek bi etkisi yok
Elif_ilay yummymummie benım kızım 6 aylık oldu kullanmıyorum artık 3 bucuk ay kullandım emzırmeden once kullanıyorduk en memnun kaldıgım damla oldu sadece almanyada var yalnız
Asee Kbrfth canım muskat cevizi var aktardan onu al benimde bebeğim iki gündür çok ağlıyodu onu verdim gece çok rahat uyudu
yummymummie Elif_ilay ben de kullanıyorum ama emzirdikten sonra. bi de emzirmeden önce deneyeyim ozaman. Almanyadayım ben de.
Elif_ilay yummymummie doktor bana emzırmeden yarım saat once ver demıstı o sekılde alıstırdım iyi geldı baya
yummymummie Elif_ilay anladığım kadarıyla almanyadasınız, hepatit B aşısı yapıldı mı bebeğinize ? Kaç ayllıksınız? Hangi aşıları yaptırdınız?