Asafeymeninannesi Selamun aleyküm 😊 Hayırlı Ramazanlar Bir kaç saate kalmaz sezaryene alınacam. Olaylar farklı gelişti. Hakkınızı helal edin 😊 Dualarınıza benide dahil etmeyi unutmayın 😊 Selametle kalın ✋
oglunasik1anne Asafeymeninannesi Sağlıkla al cennet kokulunu kucağına inşallah rabbim kısa zamanda bir avazda dogurtsun inşallah 👍♥️
Aselmila20 Asafeymeninannesi sağlıcakla kucağına al minigi rabbim yar ve yardımcın olsun bol bol dua et rabbim yanında olacaktir💕💕🌷
tosuncukannesi Asafeymeninannesi sağlıkla gelsin inşallah 🥰 şimdiden gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 🥰
Nekwam Asafeymeninannesi ve aleyküm selam anaam kac hafta ki ya kopkolay sıkıntısız saglikla kucağına alırsin inşalalh minisini. Neyin olcakti oglansa Ramazan koyarsın artik 😄
Naz_35 Asafeymeninannesi ah sağlıkla gelsin her anın tadını cıkarın resmedin çekin öyle özlüyor ki insan 11 aylık kızım her akşam yaşlı ananeler gibi açıp açıp bakıyorum
Asafeymeninannesi Arkadaşlar bebeğin solunum yolunda sıkıntı var. Henüz alıp koklayamadım bile. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip eylesin inşaAllah
Asafeymeninannesi Deletedmom409 Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Miniğim hastanede ben ise evdeyim 😓