Doruk12 Sevdasoylu temizledikten sonra 2 3 gün 2 3 tane kelebek şeklinde gördüm daha da olmadı çok şükür artık dışarda hiçbi şey bırakmıyorum canım. Çok nemli sıcak oluyo mutfağım Bi de yaz geldi artık, geçer inşallah canını sıkma 😍
Derinminakolay Sevdasoylu bu senin hatan eşin de demekki senden öyle görmüş evde cöpmü bekler ya sen eşine sürekli söyleseydin evde olmasa bile aklına gelip eşini arasaydın. Burda bunu yazmanda alakasız. Bi evde çöp 1 gece bile beklemez ya kokar balkona koyun madem çöp kovanız mı yok. İğrenc ya
Mom62636362 Derinminakolay Ay ne alaka senden görmüş falan? Kocası kadının oğlu mu da ondan görüp öğrenicek kocaman adam?
Deletedmom025 Sevdasoylu bak fikir sunanada böyle tepki veriyorsunuz kullanmayin abi o zmans uygulamayi 😏😏
Sevdasoylu Mom62636362 zaten hergün çöpü çıkarırım o gün unuttum attımı diye bakmaya ve başıma bu geldi. Hayatımda ilk defa oldu böyle bişey.
Doruk12 Sevdasoylu haklısın canım beni Bi kaşıntı tutmuştu sinir krizi geçirmiştim 😑 insan huylanıyo Bi de. Geçicek ama çamaşır suyuyla dene mutlaka 👍
Melegimsin Sevdasoylu valla canim ben memlekete gitmistim tabi o zamanlar yazdi sebzeligimdeki fistiklara kurt girmisti baya cogalmislardi geldigimde o dolaptaki herseyi cope atmistim mutfagi dip kose yikayip silmistim bol bol domestosla tabi bidahada olmadi ck sukur
Melegimsin Sevdasoylu cikmaz insalah canim tavanlardada cok oluyolar mutfak dolaplarin ustunu bi kac kez daha silseydin
Deletedmom187 Sevdasoylu valla canım bende cuma aceleyle evden çıktım şehirdışına gittik eşimle. Pazar akşamı bir döndük ki yerde beyaz kurtçuklar 😌 Haziran ayıydı bir de. Her yeri sildim ama başka çıkmadı hiçbir yerden. Sizinkiler çok çabuk çoğalmışlar.
Kizimmmmm Sevdasoylu çöp kovasinin dibine ben her zaman çamaşır suyu dökerim. Poşetini öyle geçiririm.
Deletedmom025 Sevdasoylu ne yapayim bacim ne diyeyim istiyorsun komple ilaçlat oldumu okeymi hasbinallah.
ilknurgoksu Deletedmom025 Kadin 4 satılrlık yorumun 3 satırında neden çöpü atamadığını anlatmış zaten 🤷🏻♀️Hala neden atmadınız demek daha abes değil mi ?
Sevdasoylu ilknurgoksu yok yok illa şu hayır mübarek günde sinir bozcak birisini küçümsüyecek kendisi çok dört dörtlük ya.