Baby-Alparslan Kızlar malum 2 gündür havalar baya ısındı yani ben evde kısa kolluyla bile sıcaklıyorum acaba bemişim uzun kollularla falan sıcaklıyor olabilir mi sizlere sorum bu havalarda bebişlerinize be giydiriyorsunuz kısa kolluya ne zaman geçmeli
bma35 Baby-Alparslan ben zibinin üstüne uzun kollu tişört giydiriyorum. Havalar iyice ısınıyor tamamen kisa kolluya ne zaman geçilir bilmiyorum 🤷♂️
Cesurcuk Baby-Alparslan ben içine kolsuz çıtçıtlı badi üzerinede tişört ve şort giydiriyorum. Akşam uzun kolluya geçiyoruz. Yavaş yavaş alıştırmak lazım ısınan havaya 🤗
BrcnBlgn Baby-Alparslan Ben dun aksama dogru kisa kol tayt giydirdim bugunde ince sweet altinda yine tek tayt artik isindi bunaltmaya gerek yok bebisleri
Ceyo0666 Busragungor benim bebegim de 3 aylik ince uzun kollu altınada ayakları açık tayt giydiriyorum
Aurora0 Ben uzun kollu tulum giydiriyorum evin içinde. Icine de kolsuz body ama evin içi serin oluyor bazen yelek de giydiriyorum. Dışarıda kalın giydirdim dün hep isilik oldu artık daha ince giydirecegim yürüyüşe falan çıkarken
Deletedmom318 Aurora0 Evim güneş görüyor havada yaşadığım yerde sıcak zıbın yarım kollu uzun eşofman altı giydiriyorum
Baby-Alparslan Bende içine kolsuz atlet üzerine de ya uzun kollu alt üst ya da uzun kollu tulum giydiriyorum ama acaba sıcaklığı mu merak ediyorum
Baby-Alparslan Cesurcuk kaç aylık bebişiniz bende geçeyim diyorum artık em azından üstü kısa kollu giydirerek başlamalı
Cesurcuk Baby-Alparslan 13,5 aylık canım. Hatta bugün barbatöz ile çıkardım dışarı aşırı sıcaktı hava.
Busragungor Baby-Alparslan yavrumun kisa kollusuda yokki kiyafetleride olmuyo artik su virusten dolayi alisverise gidemedik 😔
Baby-Alparslan Deletedmom318 bende öyle yapacağım üşüyeceğini sanmıyorum ısındı baya artık havalar böyle giderse uzun kollu olmaz zaten artık
Baby-Alparslan Busragungor bende online aldım hep h&m ve trendyoldan instagram butiklerden falan zaten mağazalardan daha güzel şeyler var bir süre daha mağazalara gidemeyiz çünkü
Eminos Baby-Alparslan dun disarda kisa kollu giydirdim uzerine kapsonlu penye yelek ben gunes almasi icin disarisi sakinken bebegimi disari cikartiyorum oglum 13,5 aylik konyada yasiyorum
Agg0207 Baby-Alparslan benim kızım 17 aylık içine askılı çıtçıtlı üstünede uzun kollu giydiriyorum hala çünkü kusa kolluyla üşür bnce yada içim rahat etmiyor 😂bir ay sonra kusa kolluya geçicem ben