Hulya_goktug Dryinn ben ve baby kini aldim akıtmıyor bide tupper vardi elimde oda akıtmıyor bana o kadar aventini övdüler al diye akitmasi beni üzdü iyiki almamiism pipetli kulplu aldim oğlum çok sewdi elinden dusmuyo
Hulya_goktug Dryinn https://www.gittigidiyor.com/bebek-anne/wee-baby-kulplu-pipetli-bardak-200-ml-kod-170-mavi-6-ay_pdp_545455551 bunu alabilirsin hemde uygun şuan indirimde ben denemek için aldm memnun kaldim
elifiii Dryinn tommee tippee suluk aldım 3 haftadır kullanıyor şimdilik akıtmıyor. Philips aventinkin silikon kısmı diş atıyor zamanla akıtıyordu, inş bu öyle olmaz, ıslak çocuktan kışın gına gelmişti.
Dryinn Hulya_goktug evet dün gece bi bunu gördüm alternatif olarak sallayınca falanda akmiyor mu ayrıca yere atınca falan kirilirmi malum yerden yere vuruyorlar
hakank Hulya_goktug merhabalar wee baby acaba su çekimi nasil pipettten az veriyor kimileri çünkü bu da mi öyle zor çekiliyor mu ? Bende avent var zor çekiliyor cocuk içerken az geldiği için çok icmek de istemiyor.
Dryinn elifiii teşekkürler bakayim buna. Benim kızım su içmiyor alışsın diye verecektim eline oynarken içer belki die ama akıtınca veremedim tabiki
Hulya_goktug Dryinn yok öyle kirilcak biseyi evet oğlum da fırlatiyo atiyo 1 aydr kullanyrm memnunuz sıkı kapattgnda bi sıkıntı yaasamazsn
Hazellkrnz Dryinn bende içer diye aldım bi Ümit daha 3 gün oldu eline veriyorum ama sadece damaklarının arasında eziyor. Ben Wee baby aldım 3 gündür akma sızma veya kokma yapmadı fiyat olarakda iyiydi
KumsaaL elifiii 10 aylık benim kızımda 3 aydır alıştırma bardağı kullanıyoruz ama bende pipetli düşünüyorum eşime al demiştim gitmiş wee almış plastiği acayip kötü kokuyor hergün yıkamama rağmen sizde öyle bi koku yok demi
elifiii KumsaaL hayır hiç öyle bir koku yok, wee baby firmasına ulaşmayı deneyin, belki başka bir ürünle değişim yaparlar. Oğlum alıştırma bardaklarıyla pek ilişki kuramadı, o yüzden pipetliyi öğrettim.
Yavuzuannesi2012 Dryinn 12 ayda başladık 17 aylığız hiç akıtmadı. Oğlum bide dikip içer atar hatta bana zorla içirmeye çalışır 🤷🏻♀️