AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aylaninannesi Rica ederim. 🧡 Evde farklı marka.ne bozulursa hemen grundig alıyoruz 🙈
Aylaninannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ne güzel ya bende bu kadar memnun kalirim inşallah aldıklarından ☺
Henza Aylaninannesi ha pardon o zmaan ben hosunuza gıder dıye soylemıstım 😞 urunlerı baya kalıtelı cunku ama burdan samsunga seslenıyorum samsung duy benı bulasık makınen 5 para etmez kardess 😂
Aylaninannesi Henza 😁😁 Duysalar keşke 😅 Samsunggg bana da indirim yaparsan seni seçerim duy sesimi!!! Bulaşık makinesi hariç 😋
Henza Aylaninannesi ahahah valla zamanınız var heralde ben takıp edeyım ındırım bındırım bıseyler olursa hemen haber ucururum :)
Aylaninannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Yok yok alacağım markada bende bu kadar memnun olurum inşallah demek istedim 😅 karar vermedim.henuz 😐
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Aylaninannesi arcelik uretimi ama arcelikten dhaa kaliteli urunleri hayirlisi olsun 🌼
Yazilimcianne Aylaninannesi bosch aile evimde de onu kullanıyorduk kendi evimde de bosch kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Sadece çamaşır makinesini eşimin ailesi aldı, arçelik ama hiç memnun değilim 5 kere servise gitti😔
Badevehande Eşimin beyaz eşya dükkanı var klimalar aristo çok iyi soğutuyor salonumuz büyük 2 dk içinde buz gibi oluyor. Beyaz eşyalarımın hepsi Altus ve yalnış bilmiyorsam Arçelik markası. Çok memnunum 😌
Huzurum12 Aylaninannesi bizde aynıyiz canim tayinciyiz esya alacagiz siemens profilo kalitesi cok guzel ama bozulduğunda parcalari zor bulunuyor ve pahaliymis cok arastirdik biz arcelik cok öneriliyor
AliEmirveAnnesi Aylaninannesi 🥰 3 senedir kullanıyorum. Arçelik ve Beko aynı zaten. İyi olan markalar bosch siemens. Aslında beyaz eşyanın biraz da olsa şans olduğunu düşünüyorum. Vestelden şikayetçi olan çoktur etrafımda ama biri yorum yazmış mesela memnunmuş bunun gibi🙈
2cocukluanne222 AliEmirveAnnesi aynen ben sans konusuna inanirim bi tanidigim profilo bulaşık makinası kullanıyo hiç memnun değil aynısı benim yengem kullanıyo en ucuz basit deterjanla bile mükemmel yikiyo makina bulasigi