LiTeraRy dbm o kadın hala aklımda yaa bide bana sövdüde gitti en son Bi yerine sokarsın falan dedi Allah belanı versin dediği abooo 🤦♀️😁
yasemnugr06 GmzSnn sanki öZel yerler var orda konuşuluyor gibi tüm muhabbetler sonra forum da patlak veriyor bu ara çok ekşın var burda 😂
GmzSnn yasemnugr06 Malesef bu defaki daha farklı bi olaydı 🤦🏻♀️ Buradaki meselelerin aile içine girmesi hiç taswip edilir şey değil 🤦🏻♀️
yasemnugr06 LiTeraRy canım ya 🥰😂 azmine hayranım o arada dekontu da istedin hoş adm bile merak etti biz niye etmeyelim 😂
LiTeraRy yasemnugr06 aynen aynen valla aklımdan hiç çıkmayacak dekont yok biliyorum ama inat olsun diye görsem gene derim 😁🤦♀️
GmzSnn yasemnugr06 Bilmiyorum benmde nefret ettiğim hatta iğrendiğim insanlar war burada. Fakat işi o boyuta çekecek kadar merhametsizleşemem. Karşımdakiler çekerse 😏 o zaman merhametim biter.
yasemnugr06 GmzSnn her kelimene dikkat edeceksin burda o zaman yeri gelir açığa dökülür berbat bir durum 😒
GmzSnn yasemnugr06 Bunu forum kurulduğundan beri eski zamanlarda ilk yaşayanlardan biriyim😌 Çok uğraştılar ama beceremediler✌🏼
yasemnugr06 GmzSnn gerçekten çok özel ve güzel bir yer burası değerini bilene inşallah zamanla temizlenir diyelim