GmzSnn Janss walla kanki biz oyundaydık bizim hatunlarla 🤷🏻♀️ O bunu demiş şu şunu demiş 😏 neyseki hala kişiliğimde bozukluk yok😌😏
GmzSnn Janss He ay sorma ben jüjü duygu benm kardeşim 🤦🏻♀️ Bi giriyoz gözler kan çanağı oluo çıkarken
GmzSnn wonderwomen Napsın ki 🤦🏻♀️ X kişisi Y kişisinin ewine kadar burada ki herşeyi yetiştirirse 😒 ehh yetiştirilen kişide gelip adminin sinirlerini hoplatmıştır büyük ihtimal🤷🏻♀️ Yani kan dawasına çewirmek olayı 🤦🏻♀️
yasemnugr06 GmzSnn sanki öZel yerler var orda konuşuluyor gibi tüm muhabbetler sonra forum da patlak veriyor bu ara çok ekşın var burda 😂
LiTeraRy deletedmom719 sen minnos degilmisin o gun herkese sovdun bagirdin adini boyle yaptin gittin atsana dekontuu minnos kimi kandiriyorsun yaa adini degistirerek ozellilede bana sovdun adini degistirdikten sonra gordum seni 😠
Deletedmom328 LiTeraRy dün bende hesabımı sildirmeye çalıştım askıya aldılar benim adım da aynısından olmustu diğer hesapta 🙈 belki de minnoş değildir 🙈😂
dbm LiTeraRy kız sanki o. Deletedmom başka birşeydi. Deletedmom böyle birşeydi. Bu hanım değil heralde. 🧐
LiTeraRy wonderwomen canim o gun bana kufur ettikten sonra posta girip tekrar baktim ve minnosun adi degilmis delete olmustu o benim anladigim kadariyla
wonderwomen LiTeraRy tartışmalarına gir bak ordan anlaşılıyor. o deletamom hesabı askıya alındı diye biliyorum çünkü..
LiTeraRy wonderwomen yaa askıya alındımı bilmiom ama ben baya sonra baktım o hesaba açıktı hep cevrimiçiydi ben postalar kapandı diye biliyorum sadece