Yelda01 Birde bana durmadan acaba sütün yetmiyor mu diyor cünkü 2 memeyi emiyor uzun süre memede kalıyor
Islamgillerdenhavva Yelda01 bebegin eğer düzenli çiş ve kaka yapıyorsa ve ilk aylarda ortalama 1 kilo alıyorsa sütün yetiyor demektir kimseyi dinleme
Yelda01 Islamgillerdenhavva kaka yapıyor fakat sümüksü bir şekilde yapıyor ishal gibi aynı neden acaba
Anneliktambenlik Allah yardımcın olsun. sütün yeter sen emdirdikçe artar zaten onun mideside küçük şuan. Sen emdir bol vbol bebeğin her isteğinde ver istediği kadar kalsın memede en güzeli emiyor çok şükür tutuyor memeyi çok şükür
Yelda01 Anneliktambenlik ilk 1 hafta hiç tutmadı sağıp veriyordum meğersem memenin ucu yokmuş simdi meme ucu aldik onunla tutuyor
Islamgillerdenhavva Yelda01 normal bence O sen biraz yediklerine dikkat edersen inşallah o da düzelir
Yigitahmedim Yelda01 taş gibi mi o yüzden mi çoğu 40 ında şeker hastası oluyor ya da kronik rahatsızlık oluyor 😊 neyse sizin bileceğiniz iş tabi siz bebeğiniz için en doğrusunu bilirsiniz Allah yardımcın olsun canim
Anneliktambenlik Sadece, anne, sütü alan bir bebeğin kakası hardal sarısı renginde cıvık kıvamlı içinde sarı beyaza yakın tonlarda tomurcuklar olur
Minikhayat_1 @Yelda01 kilosu çok iyi maşallah 2 aylık bebeğin normal ideal kilosu 4500 dur zaten bu çocuktan çocuğa fark eder tabiki fakat uzmanların söylediği kilo o benimde kızım 2 aylık 4800
Hunilianne Yelda01 okudukça sinirlendim hee. Pekmez dediğin şeker yahu. Şekerin ne faydası olur bebeğe? Arkadaşın dediği gibi 40 yaşında şeker hastasıyız ondan sonra