Defneligunlerrr Kızlar yarın bime çok güzel bebek ürünleri geliyor. Kimler neler alacak? Birde bim kaçta açılıyor 9 mu 10 mu?
Doruk2019_annesi Defneligunlerrr virüs varken hayatta gitmem iki parça birşey alacam diye o kalabalığa girmem:)
LiTeraRy Defneligunlerrr valla hic birseyimiz kalmadi herseyi kucuk geliyor mecbur gidecem Allahtan kapimin onunde bim hemen ilk acildigi gibi gidip alacam zibin falan ha ordan almisim ha disardan siparis vermisim zaten hicbirini yikayip utulemeden giydirmeyecegim icin mecburum almakta yoksa giyecek hic birseyi yok esim gidicek bu arada almaua biz degil 🤦♀️
Defneligunlerrr Doruk2019_annesi belirli sayıda müşteri alıyorlar ya o kadar içerisi dolmaz heralde yani inşallah
Defneligunlerrr LiTeraRy aynen bizde de durum öyle canım. Bide herşey yarı fiyatına malum gelirimiz de düştü en azından yarı fiyatına alabiliriz inşallah.
Defneligunlerrr Almirenaa32 inşallah alırsınız hikaye kitapları çok güzel bende ondan alacağım çok uygun 😊
Fasulyeninannesi Almirenaa32 o mama önlükleri çok küçük ben aldım da pek kullanışlı değil iki renk aldım biri kağıt gibi ince biride çok sert
Birannebirogul Almirenaa32 slikon mama önlüğü aşırı küçük bebeğiniz kac aylık bılmıyorum ama kullanışlı degi
Doruk2019_annesi Defneligunlerrr canım BİM yani güven olmaz kalabalık çok olursa zapt edebilirler mi bilmiyorum
ertugrulbey19 eSved Ben de almayı düşünüyorum hem yemek yedirmek hem mutfakta yanima almak için hem de balkona cikinca oturtmak için 🤭 Bence her türlü kullanılır
LiTeraRy Defneligunlerrr aynen oyle canim valla hem ben onceden almistim zibinlarini bimin en pahalilardan ble daha kliteli yumusak kacinciya yikiyorum ne bozuldu ne birsey oldu cok iyi bimin kiyafet konusunda mallari
Defneligunlerrr eSved ben alacağım canım normal fiyatı 50 TL falan yarı fiyatına çok amaçlı kullanım bence
Doruk2019_annesi Hav321n ben hiç çıkmıyorum eşim alışveriş yapıyor onda da 2-3 defa çıkıyor en fazla virüs rakamlarına güvenmiyorum açıkçası çok daha fazla ölen var kayıtları yapılmıyor bence virüsten yazmıyorlar çünkü kimse tedbirini almıyor her yer çok kalabalık sürekli sadece evde kalın diyorlar kaldı ki çok iyileşen varsa neden haftasonları hala yasak?o yüzden gitmem canım korkuyorum
Mom0363 Şu bambu çubuklardan var bizde. Çocuklarım sıkılmadan, severek oynuyor. Piyasa fiyatının yarısı.. bebekler için uygun değil ama alıp bi köşeye koymalık yani. O derece güzel…
Defneligunlerrr Mom0363 benim bebeğim 10 aylık olmak üzer sizce o bambu çubuktan alayım mı nasıl boncuk mu geçiriliyor labirentten hiç görmedim daha önce