LiTeraRy deletedmom247 ama bak fark ediyorsan takiyorsun yaa kac gundur gece cikarinca karnin sallanmiyor fark ettinmi eskiden su baloncugu gibi sallanirdi benimkisi simdi cikarinca sallanmiyor butun gun sıkı durdugundan 🤦♀️😁
Dilek8 LiTeraRy aynı benimde var az göbüş kilom iyi 55 ama az göbüş var bende mekik cektim ama sadece mekik etkili olmadi yürüyüş olması lazım sanırım oda şimdi mümkün değil malum
LiTeraRy Dilek8 canim mekik videosu izle youtubetan ben mesela cekiyordum yanlis cekiyormusum belki yanlis cekiyorsundur 🤦♀️😁
Sefalarlahayat Alyask merhaba size bir sorabilir miyim benim kilom baya kaldı normal doğum yaptım ama Yinede korse işe yarar diye düşünüyorum. Ama yamuna korse çeşitlerinden hangisini almalıyım ?
LiTeraRy Sefalarlahayat canim valla benim yamuna degilki bilmiyorum ama yamuna gibi cok iyi bir markanin korsesi benimdr degil hatta kayinvalidemin al istedigin sekilde kullan dedi bol oldugundan diktim kendim daralttim onu kullaniyorum 🤦♀️
Alyask Sefalarlahayat sadece göbek kaldıysa latex alabılırsınız bnm göbeğim var latex aldım tüm vücut var tayt var selülıt icin ınstagram sayfasından ınceleyebılırsınız 🌸 fakat bana satıcı kalıcı incelik için latex önerdi dıgerlerı o anlık ince gösterır demişti
LiTeraRy Krc valla canim cogunlukla yamuna tugba korse markalarini oneriyorlar burada ☺️ sahibinden letgo gibi yerlerden 2. Elde alabilirsin ben cok bulmustum zaten surekli kullanilan birsey degil korse
Krc LiTeraRy şöyle tayt gibi giyilen kisa göğüs altında duran korselerden düşünmüştüm aslında daha rahat gibi
LiTeraRy Krc haa ozaman bilmiyorum ki canjm ben karin icin aldim sadecee onlardan hicc kullanmadim 🤦♀️
Merveazra Deletedmom283 ah ayni bennn 3-4 gun taktim heveslee gerisi yok, bugun takmadim mesela yarin takicam diye sartladim suan kendimi:) yarin olan hayrola insallah:)