Sensen LiTeraRy bir şey soracağım hala karnının içi acıyorum, ben tenime direk değemiyorum. Açıyor gibi hissediyorum zaten uyuşukluk devam ediyor. Sizinde öyle mi?
LiTeraRy Sensen evet o uyusukluk bendede var dikis yerinde ve cevresinde karnimin icide acimiyor ama dokununca bi tuhaf hissediyorum karnima falan bilmiyorum ki neden😁🤦♀️
deletedmom247 LiTeraRy Hamileyken almştım yamuna korseden. Ama sezaryen dikişime birşey olur diye korkup takamadım açıkcası🥺 Şimdide üşeniyorum nolacak böyle bilmiyorum vallahaa..
LiTeraRy deletedmom247 bende basta takamadim 1 hafta sonra taktim sonra ara ara takiyorum ama bilmiyorum ki fayda gorecekmiyim 😁🤦♀️
LiTeraRy Alyask benimkide yamunaya benzer sert ski bir korse bende takiyorum ama fayda goremiyorum pek. Fazla yada bana oyle geliyor gibii bilemiyorum 😁🤦♀️
LiTeraRy Sensen bana biraey demedi o konuda 3 aydan sonra yapilir diyor internettede bilmiyorum ki agri olursa zorlamayin diyor 😁🤦♀️
Derin_10 LiTeraRy Çıkarttip yaptim cnm Mekiqi cektikten sonrada strecle qobeqimi sardim ustune korseyi takiyorum 2 saat öle kaliom Temizlikle uqrasirken iyi terletiyo😘😘
LiTeraRy Derin_10 yaaa cok mantikliymiss valla terletmesi icin aslindaa 😁🤦♀️ya ben atletin ustune takiyorum tek tenime takinca acitiyor yaa 😭😁🤦♀️
Ecrin1896 LiTeraRy aynı dert bende de var 😔 53 le hamile kaldım 70 le dogum yaptım suan 55 kiloyum ama önde Bi sezeryan göbegi cok takar oldum bende plank diye bir hareket varmış ona başladım ama bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️
LiTeraRy Ecrin1896 ay aynen bende ayniyiz kilo. Yok ama gobegi gorsen 4 5 aylik hamile gobusuu sankii hatta 6 😁🤦♀️
LiTeraRy deletedmom247 kiz almisin okadar tak tak gez evde zaten evde gezmeskte kosturmaktan spor yapmis kadar oluyoruz valla 😁🤦♀️
deletedmom247 LiTeraRy Aynen takcam artıkk olmuyor böylee :)) Artık o eski halimden eser yok şimdi diyerek gezmek istemiyorum🥺
LiTeraRy deletedmom247 ay evet eski halimi ozledim eskidrn pantalon gyince dumduz olan karnimin yerinde simdiii yellerrrr esiyorr kocaman alttan pirtliyor 😁🤦♀️
Alya282019 Alyask evet canım hergün takıyorum benim de baya inceldi belim ve toparladı kesinlikle işe Yarıyor düzenli kullanımda 3. Kopçayı rahat Bi şekilde takıyorum😊
LiTeraRy Derin_10 tene takilmasi lazim demi direk aslinda burda birkere daha sormustum birine oda korse atlet uzerine takilir zaten demisti benimde aklim karismisti ozaman nasl terletip gobek eritecek diyee 🤦♀️