Goktugmom_ Nasılsınız bugun kızımın kontrolu vardı Virüsten vs kalca ultrasonu yaptıramamıştık kızımın sag kalcası 2 ay gelişim geriligi var başına böyle bir şey gelen var mı bize bandaj aldırdı askılı filan yarın takacakmış emziriliyor mu dua edin
Deletedmom55 Goktugmom_ Rabbim şifa versin insallah ben duamı ettim ramazan günü Rabbim de kabul etsin annesi 🦋
Goktugmom_ Goktugmom_ koşun acil birlikte olduk içime boşladı hamile kalır mıyım dedikodu olsaydı nakardınız dimi
Aryasare Goktugmom_ Çok geçmiş olsun 🙏 Kalçayla ilgili hiçbir fikrim yok 😏 İnşallah en kısa sürede düzelir 🙏
Gulsum71_ Goktugmom_ bizde virüsten dolayi götüremedik ama araştirdik doktorlarin dedikleri seylere baktik bacak yapisinda sizede çok gecmiş olsun siz fark edemedinizmi yada teste girmedigi sürece belli olmuyormu
Sezinnur Gulsum71_ bakmaya belli olmuyor. Ultrasona girmesi lazım. Bnm bebeğimi gorunuste hiç biseyi yoktu. Ama iki kalçasında da gerilik varmış. Doktora götürün muhakak. Eğer bı sıkıntı varsa ve zamanın da tedavi olmazsa ameliyat olmak zorunda kalır.
Goktugmom_ Cnarasaf bulundugum yer gümüşhane tek bi devlet hastanesi var özel hastane bile yok Yakın il trabzon izinler yok Giriş yasak
hhtce Goktugmom_ geçmiş olsun Rabbim şifasını versin tez zamanda inşallah . Dün Trabzon’a giriş çıkış yasağı kalktı ama bi araştırın isterseniz varsa iyi bir doktor götürün 1 doktorla kalmayın
Masal51 Goktugmom_ arkdsm cocugundada vrdi baya o bandanayla durdu bacaklari iki yana dgru biraz ayrik duruyo pek kiprayamiyo ama kullnnca duzldi🤗inslh senjn bebisjnkide duzlr cnm
Merve1705 Goktugmom_ çift bez bağlamaya yada pelvik bandaj ile atlatanı çok duydum çok geçmiş olsun biraz haraket konusunda zorlanırsınız ama iyi olacak inşallah