KornZorn2020 Site güvenilir son siparişimde beni mağdur ettiler biraz nisanda mama siparişi verdim hala saha kargoya verilmemiş. Ama sorun hallolacaktır diye düşünüyorum. Yine de oradan alışveriş yaparım. En güvenilir.
ayseadem Elizan_Annesi01 ben bebeğime her şeyi hepsiburada sitesinden alıyorum kredi kartı ile kapıda ödeme yok diye biliyorum şimdiye kadar aldıklarımdan memnun kaldım ama benimkiler küçük şeylerdi tabi televizyon ucuz bir şey değil nihayetinde ama geri iade yapabilirsiniz memnun kalmazsanız iade de sorun olmuyor ☺️☺️
Pamuk_seker Elizan_Annesi01 Hepsiburada Trendyol ve GittiGidiyor buradan çok ürün aldım ama kapıda ödemeleri yok kredi kartı Ya da maaş kartı ile alabilirsiniz güvenilir site hepsi herhangi bir fazla çekeyim ya da hatalı çekim oluşmuyor ürünü kirik olur beğenmezseniz geri iade etme şansınız var
Taelif Elizan_Annesi01 Merhabalar. Elektronik de en güvenilir bence hepsiburada. Ben evime televizyon süpürge artık ne eşya düşünürsen hep ordan aldım. Eşime kendime telefon bilgisayar herşeyi ordan alıyorum. Suana kadar hiç bir sorun yaşamadım. En karışık dönemlerinde bile ürün eksik vs geldiyse hemen çözdüler durumu. Ki buyum televizyon vs gibi ürünler çok çabuk geliyor genelde. Güvenerek alabilirsin. Bildiğim kadariyla kapıda ödemeleri yok yalnız.
Asyatuba Elizan_Annesi01 ben ordan alışveriş yapıyorum güvenilir aynısı geliyor ama ben teknolojik alet almadım sandalye kitap krem kıyafet gibi şeyler aldım teknolojik aletlerde görmeden güvenemiyorum malesef
Busra4242 Bende ilk defa alışveriş yaptım mama sandalyesi aldım bebeğime dün aksam sipariş verdim bugünde kargoya verildi yazıyor bakalim ne zaman gelecek beklemedeyiz 😊 inşallah çabuk getirirler