Elizan_Annesi01 Kızlar konuyla alakasız bisey sorucam bu sureden alış veriş güvenilir mi kapıda ödeme varmi biz tv alacaz acaba aynısı gelir mi
Deletedmom44 Elizan_Annesi01 hepsi burada güvenilir site bi çok şey aldık sorun yaşamadım ama kapıda ödeme yok gittigidiyordan tv almıştık kurulum için geldiklerinde ekran kırık çıktı geri iade yaptım sorun yaşamadım
Arasannesi Elizan_Annesi01 alacagınız magazanın yorumlarına bakabılırsınız.bız daha gecenhafta annemlere tv aldık oradan ve aynı sekılde kapalı kutusuyla garantısıyle geldı 1 haftada da getırdıler
Gamze_Defne Elizan_Annesi01 Sürekli alışveriş yapıyorum, güvenilir bir site ama kapıda ödeme yok diye biliyorum 👍🏻
Deletedmom50 Elizan_Annesi01 hrosiburada ve Gittigidiyor’da genelde alışveriş yapıyoruz herşeyi hemde diyebilirim ve kartlı islem
Deletedmom44 Deletedmom44 kart bilgileri giyosunuz telefona şifre geliyor 3D güvenlik için o şifreyi girince onaylanıyor
Arasannesi Elizan_Annesi01 evet mesaj gelıyo telefona servıs gelecegıne dair.hatta kutuyu açmayın servıs gelıp açacak garantı oyle baslayacak dıyolar.gelıp kuruyolar
Birkoalaanasi Sürekli alışveriş yaparım. Artık market alışverişimi de oradan yapıyorum. Kapıda ödeme seçeneği yok banka kartı ya da kredi kartı ile ödeme oluyor canım 🍇
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Elizan_Annesi01 Hepsibursdan başkasına güvenemiyorum. Her şeyimi ordan aldım.buzdolabı, supurge, blender, ankastre set ıslak mendil ivir zivir vs. Guvenerek alabilirsiniz 💁🏻♀️
Selimveasel Elizan_Annesi01 telefon aldım hepsiburadadan satıcıda hepsiburadaydi kargoya verilmesi biraz uzun sürdü ama sağlam geldi