Arasannesi Almilaninannesi sadece ankara da olan bır magaza sanırım.bicok semtte var burda da daha ınternet magazası acmamıslar
GamzeUgur Almilaninannesi yaşadığımız yerle tomurcuk diye bir mağaza var bi ordan alıyorum bide civil ve bebegen var 🥰
Ebruduzgun Almilaninannesi instagram da cancanbebe diye bi sayfa var ordan da alabilirsin canım ben hep ordan aldim hem kombinli hem de uygun cok guzel seyler var bak derim😂
Mom5874 Almilaninannesi Trendyol, Hepsiburada, H&M, Zara, Carter’s, LSW bir de instagramda bir sayfa var Carter’s’in ürünlerini Amerika’dan getirip daha uyguna sarıyorlar. Yani hepsine bakıyorum, indirimleri takip ediyorum öyle alıyorum
Mom5874 Arasannesi Benetton çok güzel ve kaliteli. Ben de oğluma alıyorum ordan. İndirimleri de güzel 👍🏻
1kuzununannesi Oglusm geçen hafta pazartesi sipariş ettim salı kargoya verildi perşembe sabah 10 gibi bendeydi
Almilaninannesi Arasannesi bende ankaradayim da ilcesindeyim artik yazin gidersek denk gelirsem bakarim canim tesekkur ederim 🤗
Almilaninannesi Burda bi anne bi site paylasmisti sadece bebek ve cocuk kiyafeti ve esyalari satiliyordu genelde pastel renkleriydi geri bulamadim bildiginiz siteleri yazarmisinizzz
Mom5874 Almilaninannesi çok küçükken mother care ve Kitikate var ordan aliyordum. Kitikate cok guzel, yumusacik, %100 pamuk, Mothercare artik yok burda. Bir de chakra’nin ürünleri Çok güzel kaliteli
Mires Almilaninannesi instagramda ilkimbebe var oradaki kıyafetler çok güzel bir çok defa ordan aldım tavsiye ederim diğer tavsiye edebileceklerim momsbrand, bebetalya, uğurlubebek…
mikelenjelo35 Almilaninannesi bende tsort beğendim ama küçük bedenler kalmış bekliyirum guncellenice alcam ins
Cosmosmom Almilaninannesi valla sırf bedenine olan inancımdan lcw aldım. Çünkü lcw nin kalıpları çok güzel. E bebekten aldıklarım falan hep o kadar küçüktü ki yani ayıyla alakası yok. İnternetten sipariş vermek durumunda kalınca lcw tek tercihim oldu. Diğerlerinin bedenine güvenemiyorum
fistikcisahap Almilaninannesi internete güvenemiyorum ya civile gidiyorum avm açıkken hm lcw defactodan da aldım ürünleri gayet güzel