Almilaninannesi Kızlar bebişlerinize hangi siteden kıyafet alışverişi yapıyosunuz hem kaliteli hem cici hem hesaplı olsun istiyorum malum yaz geldi hic yazligimiz yok🙄. Trendyolda uygun fiyata bi kaç mağazaya rastladım ama kalitesine güvenemedim 🤔
VERA19 Almilaninannesi Türkiyedeyken uygun fiyatlı olarak Civil ve lcw den alıyorum,hem güvenli hemde kalitesi iyi
Henza Almilaninannesi zaraya bakabılırsınız kalıtelı ve guzel bazı urunlerı yada kotondan bakabılırsınız kotonu huc denemedım ama urunlerı uygun dıye bılıyorum lcw suan getırmıyo kargo
1kuzununannesi Almilaninannesi enucuzbebekmarket.com sürekli alışveriş yapyrm gayet uygun ve kaliteli
MuhammedAmine Almilaninannesi ben LCWaikiki den yapıyorum genelde alışveriş hem kaliteli hem hesaplı hem de bedenleri orantılı .
Almilaninannesi Henza zaradan genelde bizzat magazasina gidip indirimli bolumunden aliyodum internette indirimliler bile pahali yaa🤨
Henza Almilaninannesi seyden bakabılırsınız o zaman ozel fıyalılar bolumu var oraya uygun fıyatlı urunler oluyor
Sezgin MuhammedAmine orantılı mı? Lcw kadar kötü bir beden durumu görmedim. Bebek çocuk kıyafetlerinde gram esneme yok. 1 yaşındaki kızıma 3 yaş tişörtleri aldım upuzun ama kolları anca oldu. Ya da 75 cm 12 kiloluk kızımda var problem. Nasıl alıyorsunuz siz? Mesela bebeğiniz ne kadarlık kaç yaş alıyorsunuz
mikelenjelo35 Almilaninannesi ben ebebege bakıyorum favoriledim.bakalim daha almadım.gecen sene arkadaşımın kızına tsort almıştım çok güzeldi baskısı penyesi.o güzel gelince bu sene e bebekten almaya karar verdim için rahat
Henza Gulmrt aa en son getırmıyor falan demıslerdı de o yuzden yanlıs bılgılendırme ıcın kusura bakmayın kullanmıyorum o yuzden burda yazan anneler oyle demıstı
Arasannesi Almilaninannesi bugune kadarkı gıydırıdgım bır de yaz ıcın aldıgım tum kıyafetlerı mothercare ve benetton’a ait.ama artık mothercare bulmakta zorlanıyorum ınternet sayfası kapandı ancak avm den alabılırım ama oraya da gıtmıyorum bazı sıtelerde hala satısı var ama bakmak lazım.kıyafetlerınden asırı memnun kaldım benetton baby de aynı sekılde hem cok tatlı gıysılerı var hem de cok kalıtelı cıktı.bılmıyorum kac defa yıkadım ama ne bır solma ne bır sey
Mom5874 Arasannesi Benetton çok güzel ve kaliteli. Ben de oğluma alıyorum ordan. İndirimleri de güzel 👍🏻
afraliya Almilaninannesi h&m,zara,cıvıl,lcw,ebebek,koton mersi denk gelir nerden ne beğenirsem işte😂🙈
Arasannesi Almilaninannesi bir de bulundugunuz şehirde peki bebe magazası varsa aşırı hesaplı ve guzel urunler var hepsı %100 pamuk.tavsıye ederım.ınternette satısını gormedım ama
Gulmrt Almilaninannesi ben en çok zara ve carterstan alıyorum uygun fiyat olarak en iyis lcw kotondan bi iki aldım ama lcw kumaşı daha güzel