Hanifekucuk Merhaba kizlar yenidoğan bebeğim henüz 17 günlük. Poposu pişik oldu bepantolün pişik kremini sürdüm fakat şuana kadar gözle görülür bir değişiklik yok daha kotu oldu gibi. Yara daha derinleşiyor derisi inceliyor sanki. Önerileriniz var mı. Saf yağlar kullanmamda sakınca olur mu kantaron gibi?
tgc Hanifekucuk kantaron kullanın bide ılık suyla silin sabun kullanmayın ama bölgeyi kurtup havasız birskiyormus
HzlCgn Hanifekucuk balmumunu benmari usulü eritip zeytinyağı ile karıştırıp donmasını bekleyin.cam bir kaseye koyabilirsiniz.Umarım işe yarar miniğimiz iyileşir.
ayis Hanifekucuk benim kızımında pisliği vardı bende sabemed falan kullandım ama fazla işe yaramadı kesinlikle nıveanın pişik kremini almalısın ben aldım bir kere sürdüm hemen işe yaradı kesinlikle onu tavsiye ederim
Obsesifk Hanifekucuk doktora göster bepantholle geçmiyorsa tedavi edici bir öneri söyler. Bepanthol çok iyi bir pişik kremi normal olsa geçirirdi. Hametan iyi gelebilir ama yara gibi dediğin için tedirgin oldum
Hanifekucuk Obsesifk kantaron denedim kızarikligini geçirdi biraz bi kaç kez daha deneyip komple geçirmezse bu hafta dpktora goturecegim
CemreKerem Hanifekucuk oksizinc ve hametan krem alıp karıştırıp surebilirsiniz ikisi de çok etkili kremler bir sürüşte geçirir pisigi
Nily Hanifekucuk trosyd kullanın O pişik değil muhtemelen mantardır Kırmızı kırmızımı o bölgeler? Ve ıslak mendili bırakıp ılık su pamuğa geçmelisiniz Bizimde olmuştu bu ilaçla düzeldi. Geçmiş olsun
Defnemerve Hanifekucuk kremi çok fazla sürüyprsanda düzelmez bizimde 2.aylık olana kadar devam etti çok kötüydü krem sürmeyi bıraktım kurıdu gitti birde emzirşyorsan yediklerşne dikkat et mandalina portakal sslçalı domatesli yşyecekleri az tüketmek düzeltiyor canım geçmiş olsun
Nefes45 İlaç filan bahane.Her altını aldığınızda bi pamuğa zeytinyağını batırıp sürün poposuna.Ben doğduğundan beri öyle yapıyorum.Allaha şükür hiçte pişik olmadı
Ceylaasya Canim bende mecburen bi kere disarsa islak mendil kullandim sonradi pisik oldu ysvrum kremde fayda etmeyince mantara cevirdi. Ilacda gecirmedi. Ben bunu burdaki tüm pisikli annelere yaziyorum. Biz careyi siyah vayda bulduk. Pamugu demime batirdim önce sildim poposunu sonrada bi kac damla dem damlattim. Poposu kuruyunca bezledim. Ertesi gün iyilesti benim kizim. Hem kimyasal icermeyen bi cözüm. Dene istersen ise yararsa söylersin.
Melikehmo Hanifekucuk kantoron da baZen bebekte alerjı yapabılıyo benım kızımın kızarmıstı hep poposu
dodo Hanifekucuk ıslak mendil kullanmayın. Onun yerine ufak nesilleri ıslatıp çok narin silin. Günde 1-2 kez belden aşağısını yıkayın. Alt değiştirme zamanlarınızda bi kaç dakika havalandırın.